Închide meniul

Surprize uriaşe în Serie A. AC Milan şi Juventus au pierdut! O nouă umilinţă pentru Mourinho. Manchester City a câştigat la scor de neprezentare cu Tottenham

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 20:20

Reclamă
Surprize uriaşe în Serie A. AC Milan şi Juventus au pierdut! O nouă umilinţă pentru Mourinho. Manchester City a câştigat la scor de neprezentare cu Tottenham

Profimediaimages

Jose Mourinho, învins categoric de Pep Guardiola

UPDATE 23:50: FC Barcelona s-a distrat pe teren propriu cu Deportivo Alaves. Catalanii s-au impus cu 5-1, iar Lionel Messi a făcut "dubla". Aceeași performanță a reușit-o și tânărul Trincao, care pare de neatins în primul "11" al lui Ronald Koeman. Barcelona este pe locul doi în La Liga, la opt puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Echipa lui Simeone are și un meci mai puțin disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 23:40: AC Milan a cedat surprinzător pe terenul celor de la Spezia. A fost a treia înfrângere din acest sezon pentru echipa lui Stefano Pioli, care riscă să fie detronată din fotoliul de lider de către Inter. Nerazzurri joacă duminică pe teren propriu cu Lazio. 

UPDATE 21:25: S-a terminat un nou episod din duelul Mourinho – Guardiola. City s-a impus la scor de neprezentare în fața lui Tottenham. "Cetățenii" defilează în Premier League în acest sezon și sunt principalii favoriți la coroana de campioană. Ar fi al treilea titlu din ultimii patru ani pentru Manchester City. 

UPDATE 21:00: S-a terminat meciul dintre Napoli și Juventus. Echipa lui Gattuso s-a impus cu 1-0 și a făcut un pas uriaș în lupta pentru locurile de Champions League. De cealaltă parte, Juventus pierde teren în duelul de la distanță pentru titlu cu Inter și AC Milan. 

UPDATE 20:45 Manchester City – Tottenham 3-0! City se distrează cu echipa lui Mourinho. Gundogan face "dubla" pentru a doua etapă consecutivă. 

Reclamă

UPDATE 20:35: Manchester City – Tottenham 2-0! Gundogan marchează pentru a doua etapă consecutivă. "Cetățenii" au făcut o fază superbă în careul advers.

UPDATE 19:50: Manchester City – Tottenham 1-0! Rodri marchează de la 11 metri și își aduce echipa în avantaj. Hugo Lloris a fost foarte aproape să apere execuția spaniolului.

UPDATE 19:30: Napoli – Juventus 1-0! Lorenzo Insigne deschide scorul pentru napoletani în fața echipei lui Pirlo.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 19:00: Rangers se impune cu 1-0 în fața lui Kilmarnock. Ianis Hagi a jucat 79 de minute, fiind înlocuit de Scott Wright. A fost a treia partidă consecutivă ca titular pentru mijlocașul român. Rangers a făcut încă un pas spre titlul în Scoția. Ar fi prima medalie de campion din cariera lui Ianis Hagi. 

UPDATE 17:40: Rangers – Kilmarnock 1-0! Ryan Jack deschis scorul pentru echipa lui Gerrad cu un șut superb, de la marginea careului. 

UPDATE 17:00: A început meciul dintre Rangers și Kilmarnock. Ianis Hagi este titular. 

Glasgow Rangers își continua marșul triumfal spre titlu. Echipa pregătită de Steven Gerrard va primi vizita celor de la Kilmarnock, ocupanta locului 10. Titular, Ianis Hagi este pregătit să facă un nou meci mare. 

Ianis Hagi, titular în Ragers – Kilmarnock 

Va fi al 24-lea meci pe care “Fiul Regelui” îl va disputa în acest sezon din Scoția. Hagi Jr. a marcat până acum patru goluri și a oferit nouă pase decisive. Românul se află într-o formă excelentă și se luptă pentru titlul de cel mai bun pasator din Scoția. 

Rangers a scos doar un 1-1 în etapa precedentă cu Hamilton. Steven Gerrard a fost foarte nervos la finalul jocului, iar printre cei criticați s-a numărat și Ianis Hagi. Antrenorul care a scris istorie la Liverpool nu va accepta alt rezultat în afara victoriei în fața lui Kilmarnock.  

Reclamă

Mourinho vs. Guardiola, un nou episod 

Etapa 24 din Premier League ne aduce o ciocnire între doi vechi rivali. Va fi întâlnirea cu numărul 25 între Jose Mourinho și Pep Guardiola, o rivalitate care a început în urmă cu mai bine de 10 ani. 

Catalanul stă mai bine din punct de vedere statistic, cu 11 victorii în fața lui Mourinho. Comparativ, lusitanul a câștigat doar de șapte ori împotriva lui Guardiola. De șase ori cei doi au terminat la egalitate. 

Ultima întâlnire directă a avut loc în octombrie 2020. Echipa lui Mourinho se impunea cu 2-0 pe London Stadium în fața “cetățenilor” pregătiți de Pep Guardiola. City va căuta, fără doar și poate, să-și ia revanșa.  

Napoli – Juventus, derby de titlu în Serie A 

Napoli a fost singura echipă din ultimii ani care a încercat să țină pasul cu Juventus în lupta pentru titlu. Cu toate acestea, suferă în acest sezon. 

Elevii lui Gennaro Gattuso sunt doar pe locul 6 în Serie A, la 12 puncte de liderul AC Milan. Napoli a pierdut două din ultimele trei jocuri disputate în campionat, 1-2 cu Genoa și 1-3 cu Hellas Verona.  

De cealaltă parte, Juventus trage tare să țină pasul cu AC Milan și Inter în lupta la titlu. Echipa lui Pirlo are trei victorii consecutive. Cu un succes împotriva lui Napoli, Juve se va apropia la patru puncte de AC Milan. 

Barcelona și AC Milan, în acțiune

Catalanii s-au redresat după începutul dezastros de sezon. Deși titlul pare departe, Barcelona continuă să spere să o ajungă din urmă pe Atletico Madrid. Echipa lui Ronald Koeman a depășit-o pe Real Madrid în clasament și a urcat pe locul al doilea. Messi & Co vor primi vizita lui Deportivo Alaves.

AC Milan se va deplasa pe terenul celor de la Spezia. Echipa lui Stefano Pioli nu-și permite pași greșiti. Ibrahimovic vrea să-l depășească pe Ronaldo în clasamentul golgheterilor. Ciprian Tătărușanu va fi rezervă. 

Meciurile zilei în Europa

Granada – Atletico Madrid 1-3

Rangers – Kilmarnock 1-0

Manchester City – Tottenham 3-0

PSG – Nice 2-1

Spezia – Milan 2-0

Barcelona – Deportivo Alaves 5-1

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” Vezi toate știrile
Citește și