Închide meniul

Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 februarie 2024, 15:27

Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez

Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool

Sven-Goran Erikkson / Profimedia

Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Fostul selecţioner al Angliei, care suferă de cancer pancreatic, a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni cel mai mare regret al său în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul suedez este un mare admirator al lui Liverpool, iar Erikkson regretă că nu a fost niciodată antrenorul echipei de pe Anfield. Visul acestuia va deveni realitate pe 23 martie, atunci când legendele „cormoranilor” vor disputa un meci caritabil contra legendelor lui Ajax.

Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez

Sven-Goran Eriksson, care a dezvăluit luna trecută că suferă de cancer în fază terminală, va face parte din staful echipei Liverpool pentru un viitor meci caritabil, potrivit news.ro.

Fostul manager al Angliei a declarat luna trecută pentru Sky News că „şi-a dorit întotdeauna să fie managerul lui Liverpool”.

În urma unei campanii din partea fanilor clubului pentru a-i îndeplini dorinţa lui Eriksson, Liverpool a anunţat: „Suntem încântaţi să confirmăm că Sven-Goran Eriksson va face parte din echipa de conducere a LFC Legends pentru meciul cu Ajax Legends de pe Anfield, pe 23 martie. Fostul selecţioner al Angliei se va alătura lui Ian Rush, John Barnes şi John Aldridge, pentru meciul anual de caritate al Fundaţiei LFC”.

Reclamă

„Toţi cei care au legătură cu clubul şi cu LFC Foundation aşteaptă cu nerăbdare să-l întâmpine cu căldură pe Sven, fan LFC, şi pe familia sa pe Anfield – şi să-l vadă în banca de rezerve în ziua respectivă – pentru o ocazie fantastică de strângere de fonduri”, a precizat clubul englez.

La începutul lunii ianuarie, fostul selecţioner al Angliei, care suferă de cancer pancreatic şi mai are de trăit aproximativ un an în „cel mai bun caz”, i-a spus lui Niall Paterson, de la Sky News, despre regretul său fotbalistic de a nu fi preluat niciodată cârma echipei de pe Anfield.

Sven-Goran Eriksson are cancer

Fostul selecţioner al Angliei, Sven-Goran Eriksson, a dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală. Eriksson, în vârstă de 75 de ani, a declarat la un post de radio suedez că mai are „în cel mai bun caz un an de trăit”, informează skynews.com.

Reclamă 4 / 0/3

„Toată lumea înţelege că am o boală gravă. Toată lumea bănuieşte că este cancer şi aşa este. Dar trebuie să lupt cât mai mult timp”, a declarat el pentru P1, citat de news.ro.

Întrebat despre această afecţiune, suedezul a spus că mai are de trăit „poate, în cel mai bun caz un an, în cel mai rău caz un pic mai puţin, sau în cel mai bun caz poate chiar mai mult„.

„Nu poţi fi absolut sigur”, a adăugat el. „Este mai bine să nu te gândeşti la asta”.

Eriksson a demisionat anul trecut din funcţia de director sportiv al grupării Karistad Football.

El a fost la conducerea echipei de fotbal a Angliei din 2001 până în 2006, antrenând jucători precum David Beckham, Steven Gerrard şi Frank Lampard. Eriksson a condus echipa la Euro 2004 şi la două ediţii ale Cupei Mondiale.

Sven-Goran Eriksson a câştigat trei titluri în Liga Portugal cu Benfica şi a făcut-o campioană pe Lazio în sezonul 1999-2000 din Serie A. A câştigat Cupa Italiei cu AS Roma şi Sampdoria.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și