Închide meniul

Tatăl lui Lamine Yamal, prima reacţie după ce a fost înjunghiat: „Am fost între viaţă şi moarte”. Care este starea sa

Alex Masgras Publicat: 16 august 2024, 9:24

Reclamă
Tatăl lui Lamine Yamal, prima reacţie după ce a fost înjunghiat: „Am fost între viaţă şi moarte. Care este starea sa

Tatăl lui Lamine Yamal, prima reacţie după ce a fost înjunghiat: "Am fost între viaţă şi moarte". Care este starea sa

Lamine Yamal şi tatăl său, după finala EURO 2024 / Profimedia

Tatăl lui Lamine Yamal a oferit prima reacţie după ce a fost înjunghiat. Mounir Nasraoui a fost internat de urgenţă în spital în urmă, după ce a fost înjunghiat miercuri seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mai bine de 24 de ore de la acest incident, tatăl starului de la Barcelona a discutat cu spaniolii de la El Chiringuito.

Tatăl lui Lamine Yamal, prima reacţie după ce a fost înjunghiat: „Am fost între viaţă şi moarte”. Care este starea sa

În continuare internat în spital, Nasraoui a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut:

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am fost dus la spital repede şi că sunt puţin mai bine acum. Trebuie să fim mai calmi, pentru binele tuturor. Pentru binele meu şi al familiei mele.

Trebuie să fiu mai calm, nu am altă variantă. Sper ca justiţia să îşi facă treaba şi cu siguranţă o va face. Este cel mai important lucru. Mulţumită lui Dumnezeu, toate lucrurile au o rezolvare”, a declarat Mounir Nasraoui, citat de marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl lui Lamine Yamal a dezvăluit şi că s-a temut foarte mult după acest atac şi, chiar dacă se simte mai bine, nu ştie când va fi externat din spital:

„Bineînţeles că mi-a fost frică. Am fost între între viaţă şi moarte. M-am temut ca orice alt om. Încă nu ştiu (n.r. de externare). Sper cât mai curând, dar sunt recunoscător că pot vorbi din nou”, a mai spus tatăl lui Lamine Yamal.

În ciuda situaţiei complicate în care se află, Mounir Nasraoui a avut puterea să vorbească cu cei de la El Chiringuito şi despre fotbal:

Reclamă

„Să sperăm că anul acesta Barca va avea o echipă grozavă şi va face lucruri mari”, a mai spus tatăl fotbalistului de 17 ani.

De la ce a pornit scandalul în urma căruia tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat

De la ce a pornit scandalul în urma căruia tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat. Au apărut primele imagini cu momentele tensionate dintre tatăl lui Lamine Yamal şi agresori.

Cu puţin timp înainte ca tatăl lui Lamine Yamal să fie înjunghiat, acesta a avut o altercaţie verbală cu mai mulţi bărbaţi. Unul dintre aceştia l-a îndepărtat pe Mounir Nasraoui, pentru ca lucrurile să nu degenereze. De asemenea, pe imaginile apărute în spaţiul public se poate vedea că la faţa locului a apărut şi un echipaj de poliţie care a încercat să îl calmeze pe tatăl lui Yamal.

Conform presei din Spania, tatăl lui Lamine Yamal s-a enervat după ce a fost stropit cu apă de la balcon, în timp ce îşi plimba câinele. Lucrurile au degenerat, însă, în jurul orei 22:00. Tatăl lui Yamal a fost înjunghiat după ce s-a ajuns la bătaie cu bărbaţii respectivi. Tatăl lui Lamine Yamal locuiește în Mataro, cartierul Rocafonda. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a se stabili de la ce a pornit conflictul violent.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:51

Panathinaikos – Asteras LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și