Închide meniul

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal: „Adevărul este doar unul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2023, 18:19

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal: „Adevărul este doar unul!

Lionel Messi, alături de tatăl său

Profimedia

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal. Anunţul că starul argentinian şi-a dat acordul să joace la Al Hilal a fost făcut de o sursă saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jorge Messi a emis un comunicat de presă prin care a negat cu vehemenţă faptul că fiul său şi-a dat acordul pentru a juca la Al Hilal. Acesta a precizat că Messi va lua o decizie cu privire la viitorul său la finalul sezonului.

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal

”Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezon, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie.

Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a spus Jorge Messi într-un comunicat oficial.

Reclamă

Ce contract i-ar fi propus Al Hilal lui Lionel Messi

Lionel Messi ar fi primit o ofertă formală de a semna pentru clubul saudit de fotbal Al-Hilal, a afirmat pentru Reuters, joi, o sursă apropiată de căpitanul naţionalei Argentinei, campioana mondială.

Oferta din partea clubului saudit este singura primită de Messi până acum, preciza sursa, iar presa argentiniană scrie că valoarea contractului ar fi de circa 400 de milioane de dolari pe an.

Reclamă 4 / 0/3

Dar Al-Hilal nu a răspuns la cererea de a comenta acest lucru.

Pe de altă parte, presa a relatat în ultima vreme că Messi (35 ani) s-ar putea întoarce la clubul la care şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei, Barcelona, o altă posibilă destinaţie fiind Major League Soccer, mai precis clubul Inter Miami, deţinut de fostul internaţional englez David Beckham.

Lionel Messi a fost suspendat şase zile de clubul Paris Saint-Germain după ce nu s-a prezentat la antrenamente, plecând în Arabia Saudită, pentru o acţiune de promovare turistică a acestei ţări.

Rivalul lui Messi, portughezul Cristiano Ronaldo a semnat în decembrie pentru clubul saudit Al-Nassr, contractul aducându-i circa 220 de milioane de dolari pe an.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și