Închide meniul

Tatăl lui Valentin Mihăilă, copleşit de emoţii după supergolul atacantului Parmei! "Am stat cu sufletul la gură" Ce spune despre convocarea fiului său la echipa naţională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2021, 19:19

Tatăl lui Valentin Mihăilă, copleşit de emoţii după supergolul atacantului Parmei! "Am stat cu sufletul la gură" Ce spune despre convocarea fiului său la echipa naţională

profimediaimages.ro

Tatăl lui Valentin Mihăilă, prima reacţie după supergolul atacantului Parmei

Familia Mihăilă a urmărit meciul de acasă, iar emoţiile au fost unele de nedescris. Tatăl fotbalistului lui Parma este în culmea fericirii după supergolul cu Roma şi speră ca echipa băiatului său să rămână în Serie A şi în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am stat cu sufletul la gură, vă daţi seama, după ceea ce s-a întâmplat în ultimele meciuri. Am văzut meciul în familie, acasă. Mă bucur foarte mult pentru Vali, am zis şi în interviul trecut, dacă va primi minute, va progresa şi uitaţi-vă că am avut dreptate. Eu sper ca Parma să scape de retrogradare, dar le trebuie câteva meciuri câştigate, să lege nişte victorii", a declarat Marian Mihăilă pentru Fanatik.

Tatăl lui Mihăilă aşteaptă să îşi vadă fiul la echipa naţională: "Merită să fie acolo"

Luna aceasta, România va debuta în preliminariile pentru CM din 2022, iar Mirel Rădoi a stabilit lista preliminară a jucătorilor din afara ţării. Mihăilă nu lipseşte, iar tatăul acestuia spune că fiul său şi-a câştigat dreptul de a îmbrăca tricoul primei reprezentative.

"Un sentiment foarte frumos când dă Vali gol şi mă bucur foarte mult. A primit încredere şi răsplăteşte cu evoluţii bune. Am văzut şi eu selecţiile la echipa naţională. Mă bucur că va avea şansa să debuteze acolo. Nu vreau să fiu subiectiv, însă după ce a arătat în ultima vreme, cred că merită să fie acolo. Mirel Rădoi este cel care decide ce se va întâmpla", a mai spus tatăl lui Mihăilă pentru sursa citată.

Valentin Mihăilă, la fel ca "Briliantul"! Fanii, în extaz după supergol

Valentin Mihăilă (21 ani) e pe val în Serie A. După reuşita cu Fiorentina din etapa trecută, internaţionalul român a deschis scorul în duelul de foc cu AS Roma, în minutul 9 al meciului de pe "Ennio Tardini". Dennis Man a contribuit decisiv la reuşita colegului său.

Reclamă

Cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Mihăilă a bifat astăzi meciul cu numărul 11 pe prima scenă a fotbalului italian. Acesta a marcat două goluri în Serie A, cu Fiorentina şi Roma, iar altul în Cupă, cu Lazio.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și