Închide meniul

„Tatăl s-a înfuriat!” Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a criticat-o pe Rangers! Mesaj despre Ianis Hagi

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 14:19

Reclamă
„Tatăl s-a înfuriat! Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a criticat-o pe Rangers! Mesaj despre Ianis Hagi

Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a criticat-o pe Rangers

Gică Hagi, la conferința de presă / AS.ro

Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a făcut-o praf pe Rangers. „Regele” a avut un discurs dur, de nu mai puţin de şapte minute, despre situaţia fiului său Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după reacţie vehementă a lui Gică Hagi, în presa din Scoţia au apărut mai multe articole. Scoţienii au notat că „Regele” s-a inflamat, după ce Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers.

Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a făcut-o praf pe Rangers

Scoţienii nu au trecut cu vederea discursul lui Gică Hagi şi au menţionat că „tatăl” s-a înfuriat, după tratamentul primit de fiul său din partea oficialilor lui Rangers.

„Gheorghe Hagi i-a criticat pe cei de la Rangers pentru tratamentul ‘urât’ al fiului Ianis și a dezvăluit că singura modalitate prin care se va întoarce în fotbalul românesc este doar la clubul pe care îl deține și conduce”, au notat cei de la Daily Record.

Gheorghe Hagi tranșează tratamentul ‘urât’ al lui Rangers pentru Ianis„, au notat şi cei de la Rangers Review.

Reclamă
Reclamă

Cea mai categorică reacţie le-a aparţinut celor de la Herald Scotland, care afirmă că Gică Hagi le-a cerut celor de la Rangers „să tacă” în timpul discursului său aprins.

„Hagi a sărit la gâtul lui Rangers pentru tratamentul ‘urât’ la care a fost supus Ianis și a dezvăluit că singurul club din România pentru care fiul său va juca este cel pe care îl conduce și antrenează.

Și a mai susținut că le-a spus celor de la Rangers să tacă în timpul unor discuții aprinse legate de viitorul fiului său. Hagi Junior a fost înghețat pe Ibrox și i s-a spus că își poate căuta o nouă echipă”, au notat scoţienii, conform sursei menţionate mai sus.

Reclamă

Gică Hagi a făcut-o praf pe Rangers

Gică Hagi a făcut-o praf pe Rangers! „Regele” nu s-a mai abținut și a transmis un oficial dur despre oficialii scoțieni, după ce Ianis Hagi a ajuns la echipa a 2-a.

„El nu vine, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Ce se întâmplă la Rangers e o poveste. Poveste urâtă din partea celor care au făcut-o. Urâtă! N-am vrut să vorbesc, le transmit și celor de acolo. Urâtă! S-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors înapoi și se antrenează singur. Sau cu cine se antrenează. Dacă în Europa de vest se întâmplă astfel de lucruri, păi ce pretenții să mai avem noi din România?

Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când a plecat Ianis, n-a mai câștigat campionatul. Dacă nici un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani și după aceea s-a accidentat de forma de care s-a accidentat jucând pentru Rangers, iar apoi tu îl tratezi cum l-ai tratat… scuzați-mă!

Unde au ajuns interesele astea? Până unde? E jucătorul vostru, care v-a făcut campioni! Cu ceilalți, cu Gerrard, cu toată echipa. Și tânăr, că nu are 35 de ani! 25 de ani! Și singurul jucător care a fost la EURO jucând. Un an de zile a lipsit, s-a dus în Spania, a jucat cât a jucat, a fost la EURO… ‘n-avem nevoie de tine!’. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva. La interese meschine! Meschine! E dură, eu am jucat fotbal la nivelul cel mai mare. E grav că se întâmplă așa ceva. Wow! Ce pretenții să mai avem noi din România?”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

16:12

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”

16:10

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş, la meciul cu LASK Linz! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem emoţii!”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și