Închide meniul

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe continuă! Superstarul francez își poate prelungi contractul cu PSG. Anunțul făcut de L’Equipe

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 16:23

Reclamă
Telenovela transferului lui Kylian Mbappe continuă! Superstarul francez își poate prelungi contractul cu PSG. Anunțul făcut de LEquipe

Kylian Mbappe este cel mai valoros jucător din lume

Profimedia

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe continuă

Kylian Mbappe mai are doar câteva luni de contract cu PSG și la vară poate pleca la orice echipă, gratis. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, superstarul francez ia în calcul să își prelungească înțelegerea cu PSG. Acesta vrea să devină cel mai bun marcator din istoria grupării din Paris, anunță L’Equipe. Mai are nevoie de doar 44 de goluri pentru a reuși această performanță, însă este greu de crezut că o poate face până la finele sezonului. Astfel, Mbappe ar fi tentat să îi spună ”pas” lui Real Madrid.

Recent, Kylian Mbappe a reușit o „dublă” în meciul PSG – St. Etienne 3-1 și a ajuns la 156 de goluri în tricoul echipei de pe Parc de Princes. L-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic în clasamentul golgheterilor all-time ai clubului, fiind depășit doar de Edinson Cavani (200 de goluri).

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Anunțul făcut de Kylian Mbappe după ce a egalat performanța lui Zlatan Ibrahimovic

Kylian Mbappe a intrat în istoria clubului pariazian după PSG – St. Etienne 3-1. La finalul partidei, starul francez a făcut o declarație care le dă speranțe fanilor că va juca la Paris și în sezonul următor.

Reclamă

Mbappe a părut interesat de perspectiva de a deveni cel mai bun marcator din istoria lui PSG. Fanii parizieni au interpretat vorbele francezului ca pe un indiciu că ar putea rămâne la Paris.

„Bineînțeles că mai este Cavani în fața mea. Vom vedea cum merg lucrurile. Nu pot să dau cu piciorul la șansa de a fi cel mai bun marcator din istoria lui PSG. Vom vedea ce se va întâmpla„, a spus Kylian Mbappe, potrivit jurnalistului Hadrien Grenier.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul Vezi toate știrile
Citește și