Închide meniul

Terenul de antrenament al lui Manchester United ar putea fi transformat în câmp de cartofi! Cum își pot pierde „Diavolii” baza de pregătire. Dezvăluri halucinante făcute de Sir Alex Ferguson

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 18:46

Terenul de antrenament al lui Manchester United ar putea fi transformat în câmp de cartofi! Cum își pot pierde „Diavolii baza de pregătire. Dezvăluri halucinante făcute de Sir Alex Ferguson

Terenul de antrenament al lui Manchester United ar putea fi transformat în câmp de cartofi

Profimedia

Dezvăluirile au fost făcute chiar de legendarul Sir Alex Ferguson, care se afla la cârma clubului când Manchester United a cumpărat terenul respectiv ca să-și construiască baza de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începuturile lui Sir Alex la Manchester, United se antrena la Cliff, unde jucătorii nu se bucurau de toate codițiile necesare. Clubul a cumpărat un teren la Carrington, unde a construit baza unde fotbaliștii lui United se antrenează și în prezent.

Terenul de antrenament al lui Manchester United ar putea fi transformat în câmp de cartofi

Numai că multipla campioană a Angliei a acceptat câteva clauze de-a dreptul șocante impuse de vânzător. Una dintre ele prevede ca, în caz de război, terenul să fie transformat într-un câmp de cartofi.

Cliff a fost grozav când am venit prima dată, dar apoi clubul a crescut. A trebuit să extindem spațiul din locul interior pentru ca băieții să aibă unde să se schimbe. Nu aveam spațiu în clădirea propriu-zisă. Așadar, am început să rătăcesc în jurul Manchester-ului în căutarea unei bucăți de teren pe care să putem construi un nou teren de antrenament. Am căutat mai ales în nordul Manchesterului.

Les Kershaw (n.r.- fost director al academiei lui Manchester United) a venit la mine cu prietenul lui, care lucra la o companie, și mi-a spus că compania respectivă voia să-și vândă terenul de la Carrington.În contractul de vânzare au existat clauze pe care nu le pot înțelege nici astăzi. Un dintre ele era, în caz de război, că trebuia să transformăm terenul în câmp de cartofi.

Reclamă

Și, până la capăt, trebuia să existe o suprafață alocată și pentru gâștele canadiene. Erau șanțuri și nu am putut scăpa de ele pentru că acolo trăiau mușchi. Nu am putut schimba nimic cu adevărat la acel teren. Doar că, după ce m-am retras eu, Loius van Gaal a pus nocturnă, tribune și tot ce este nevoie”, a dezvăluit Sir Alex Ferguson la United Podcast, citat de The Sun.

van Gaal a fost al doilea antrenor al lui Manchester United, care a condus echipa în perioada 2014-2016, după ce Sir Alex Ferguson s-a retras, în 2013. În 2013-2014, United a fost antrenată de David Moyes.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și