Închide meniul
VIDEO

Teroare la un meci din Argentina! Fanii au tras focuri de armă, iar cel puțin 7 persoane au fost rănite. Scenele halucinante au făcut înconjurul lumii

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2022, 11:29

Teroare la un meci din Argentina! Fanii au tras focuri de armă, iar cel puțin 7 persoane au fost rănite. Scenele halucinante au făcut înconjurul lumii

Teroare la un meci din Argentina! Fanii au tras focuri de armă

Teroare la un meci din Argentina! Fanii au tras focuri de armă / Twitter

  • Teroare la un meci din Argentina
  • Fanii au tras focuri de armă, iar cel puțin 7 persoane au fost rănite

A fost teroare la un meci din Argentina. Club Lujan și Leandro N. Alem s-au întâlnit duminică seară într-un meci din etapa a 4-a din Primera C. Ceea ce avea să urmeze a șocat întreaga lume a fotbalului, iar scenele teribile s-au răspândit în timp record în presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haosul a început în minutul 14 al partidei, când din tribune au fost lansate artificii de mari dimensiuni lângă banca oaspeților. Spiritele s-au încins teribil între spectatori, iar arbitrul central a fost forțat să oprească definitiv meciul.

Teroare la un meci din Argentina! Fanii au tras focuri de armă, iar cel puțin 7 persoane au fost rănite

În același timp, nebunia a început să prindă contur și pe străzile din vecinătatea Stadionului Municial din Lujan. În acele momente de panică s-au auzit mai multe focuri de armă, iar mulțimea a luat-o razna. Potrivit publicației TN, citată de cotidianul Marca, din atacurile respective au rezultat cel puțin 7 persoane rănite.

Reclamă

Conform primelor informații din presa internațională, focurile de armă au fost trase dintr-o dubă albă ocupată de fanii lui Alem, care înainte fuseseră alergați și atacați cu bâte și pietre de cei de la Lujan.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTELE TERIFIANTE

Reclamă

Poliția a intervenit de urgență pentru a opri un adevărat măcel. Mulțimea a fost dispersată, agresorii au fost reținuți, iar conflictul a fost aplanat, în cele din urmă. Conform raportului întocmit de autorități, șeful Secției 1 de Poliție din Lujan, Ruben Gimenez, a suferit o tăietură la ureche.

De asemenea, autoritățile au anunțat că cel puțin 4 suporteri ai lui Lujan au fost răniți în urma împușcăturilor fanilor de la Alem.

„Una dintre victime se află în stare critică”, a anunțat Poliția, potrivit Marca. Autoritățile din Argentina au demarat o anchetă în urma incidentelor terifiante de la partida din Lujan.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Profimedia
Campionatul Mondial 2022 • 20 dec., 11:34
FOTO
Noi imagini monumentale de pe străzile din Buenos Aires! Messi şi Scaloni, primiţi ca nişte zei! Bucurie nebună a argentinienilor
Messi Mania la Buenos Aires
Fotbal • 7 sept., 22:24
Messi Mania la Buenos Aires! Sute de mii de oameni încearcă să cumpere bilete pentru meciul Argentina – Bolivia. Totul s-a blocat!