Închide meniul

Timo Werner a semnat cu Chelsea! Primul mare transfer din pandemie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 9:15

Timo Werner a semnat cu Chelsea! Primul mare transfer din pandemie

DPA Images / Jan Woitas via Hepta

Timo Werner a semnat cu Chelsea

Chelsea a făcut anunţul oficial. Timo Werner este noul star al echipei. Jucătorul german se va alătura echipei de pe Stamford Bridge după ce va încheia sezonul în Germania. Atacantul de la Leipzig a făcut deja o primă declaraţie după transferul la Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt încântat să semnez cu Chelsea, este un moment de mândrie pentru mine să ajung la acest club mare. Vreau să mulţumesc lui Leipzig, clubului şi fanilor pentru 4 ani fantastici. Veţi rămâne în inima mea pentru totdeauna. Sunt nerăbdător pentru sezonul următor alături de noii mei coechipieri, noul meu manager şi desigur, fanii lui Chelsea. Împreună, avem în faţă un viitor promiţător", a declarat Werner.

Chelsea va achita clauza de 55 de milioane de euro, care era valabilă până la finalul lui iunie.

Chelsea i l-a suflat pe Werner lui Liverpool

”Bătălia” pentru transferul lui Timo Werner s-a dat între Liverpool și Chelsea. Jurgen Klopp a vorbit cu jucătorul în timpul pandemiei de coronavirus, dar clubul a ezitat să demareze negocierile cu Leipzig, motiv pentru care fotbalistul german a decis să refuze viitoarea campioană a Angliei.

Chelsea s-a mișcat repede, reușind să îl convingă pe Werner cu ajutorul antrenorului Frank Lampard, cel care l-a determinat pe tânărul atacant german să vină pe Stamford Bridge din sezonul viitor. Werner a semnat un contract până în iunie 2025.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și