Închide meniul

"Toată familia plângea, copiii nu voiau să plece de aici". Lionel Messi s-a decis şi va rămâne la Barcelona

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 16:08

Reclamă
"Toată familia plângea, copiii nu voiau să plece de aici". Lionel Messi s-a decis şi va rămâne la Barcelona

AdMedia / Daniela Porcelli via Hepta

Lionel Messi nu mai pleacă de la Barcelona

Startul argentinian îşi va duce la bun sfârşit contractul care expiră în vara anului viitor. Îşi poate îmbunătăţi astfel cifrele extraordinare pe care le are în tricoul grupării blaugrana. În 731 de meciuri a înscris 634 de goluri şi a oferit 285 de pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi rămâne la Barcelona până în 2021

"Când i-am comunicat soţiei şi copiilor că vreau să plec, a fost o dramă pentru ei. Toţi au început să plângă, copiii mei nu îşi doreau să plece de la Barcelona. Nu voiau să îşi schimbe şcoala. 

Nu aș merge niciodată la tribunal împotriva clubului pe care îl iubesc, cel care mi-a dat totul încă din primul moment", a declarat Lionel Messi pentru jurnaliştii de la Goal.

Informaţia a fost oferită iniţial de jurnaliştii argentinieni. "Lionel Messi va continua la Barcelona până pe 30 iunie 2021, când îi expiră contractul", au anunţat cei de la TyC.

Reclamă

Jorge Messi a mărit suspansul cu câteva ore înainte ca fiul său să facă anunţul cel mare. Tatăl celui mai bun marcator din istoria Barcelonei a lăsat de înţeles că acesta va putea pleca gratis.

Nu știm ce contract este cel pe care l-au analizat și care sunt bazele pe care au ajuns la această concluzie. Este evident că despăgubirea de 700 de milioane prevăzută în clauza anterioară nu este deloc aplicabilă”, a scris Jorge Messi într-un comunicat.

Leo Messi a câştigat de 6 ori Balonul de Aur (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019). A cucerit 10 titluri în La Liga şi de patru ori a triumfat alături de Barcelona în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” Vezi toate știrile
Citește și