Închide meniul

„Toată lumea vorbeşte!” Verdict despre viitorul lui Răzvan Lucescu la PAOK! Ce a spus un fost jucător român al campioanei Greciei

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 22:25

Reclamă
„Toată lumea vorbeşte! Verdict despre viitorul lui Răzvan Lucescu la PAOK! Ce a spus un fost jucător român al campioanei Greciei

Verdict despre viitorul lui Răzvan Lucescu la PAOK

Răzvan Lucescu/ Profimedia

Cosmin Bărcăuan, fostul jucător al celor de la PAOK, a oferit un verdict despre viitorul lui Răzvan Lucescu la formaţia campioană a Greciei. Fostul fotbalist este de părere că tehnicianul român nu se va despărţi de greci în această perioadă dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK nu a înregistrat nicio victorie în grupa de Europa League. Campioana Greciei a pierdut duelurile cu Galatasaray şi FCSB şi a remizat în ultima rundă, cu Plzen, după ce a fost condusă cu 2-0.

Verdict despre viitorul lui Răzvan Lucescu la PAOK

După duelul cu Plzen, s-a zvonit că Răzvan Lucescu ar fi dorit pe banca naţionalei Arabiei Saudite, acolo unde l-ar înlocui pe Roberto Mancini.

Cosmin Bărcăuan, cel care a evoluat un sezon la PAOK, a oferit declaraţii despre posibila plecare a lui Răzvan Lucescu. Acesta este de părere că tehnicianul român nu-şi va părăsi echipa într-un moment atât de delicat, în ciuda zvonurilor apărute.

„Zvonuri sunt multe, dar îmi este greu să cred că el va pleca de la PAOK în momentul aceasta.

Reclamă
Reclamă

Nu cred că va pleca la Arabia Saudită. În momentul ăsta este pe o poziție bună în campionatul Greciei. E un moment greu al echipei și nu cred că va pleca.

Se vorbește mult, toată lumea vorbește. Pentru un joc (n.r – eșecul cu FCSB din Europa League), nu poți să ceri demisia fiindcă nu are nicio legătură. Nu cred, eu nu cred că pleacă Răzvan”, a declarat Cosmin Bărcăuan, conform sport.ro.

Răzvan Lucescu vrea să obţină prima victorie, după două remize, în duelul din această rundă de campionat. PAOK se va duela cu OFI Crete, duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi live în AntenaPLAY.

Reclamă

Răzvan Lucescu e dorit la naţionala Arabiei Saudite, în locul lui Roberto Mancini

Răzvan Lucescu e dorit la naţionala Arabiei Saudite, în locul lui Roberto Mancini! Antrenorul italian, care avea cel mai mare salariu din lume, 25 de milioane de euro pe sezon, a fost demis.

Răzvan Lucescu a mai fost dorit în vară de Cagliari şi Beşiktaş, dar a decis să rămână la PAOK. Răzvan Lucescu şi PAOK pot fi urmăriţi în Superliga Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Potrivit Al Jazeera, Arabia Saudită ia două nume în calcul pentru înlocuirea lui Roberto Mancini, acestea fiind Răzvan Lucescu şi francezul Hervé Renard, care e în prezent liber de contract.

Răzvan Lucescu preciza că are o clauză de reziliere în valoare 2 de milioane de euro în cazul în care semnează cu o echipă din primele 5 campionate ale Europei şi una de 4 milioane de euro pentru o formaţie care nu se află în aceste campionate. Astfel, naţionala Arabiei Saudite ar trebui să achite o clauză de reziliere de 4 milioane de euro dacă se înţelege cu Răzvan Lucescu.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și