Închide meniul

Tottenham – Manchester City, finala Cupei Ligii Angliei, se joacă cu mii de suporteri în tribune! Ce condiţii trebuie să îndeplinească fanii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2021, 14:44

Tottenham – Manchester City, finala Cupei Ligii Angliei, se joacă cu mii de suporteri în tribune! Ce condiţii trebuie să îndeplinească fanii

profimediaimages.ro

Tottenham - Manchester City se joacă cu mii de suporteri în tribune

Finala Cupei Ligii Angliei dintre Tottenham şi Manchester City se va juca cu 8.000 de spectactori, informează BBC. Partida se va disputa pe 25 aprilie pe celebra arenă Wembley, care are o capacitate de 90.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, semifinalele şi finala din Cupa Angliei se vor disputa cu public. Partida dintre Leicester City şi Southampton va avea 4.000 de fani în tribune, iar ultimul act al celei mai vechi competiții de fotbal din lume va avea 21.000 de suporteri pe Wembley.

Condiţii speciale pentru a intra la meciuri

Nu oricine poate participa la meciuri. Pentru a se afla pe stadion, fanii trebuie să deţină un document prin care să demonstreze că au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, că au avut un test negativ recent şi că au imunitate naturală.

"Suntem încântați să organizăm trei evenimente de testare la Wembley și suntem încrezători că putem oferi un mediu sigur. Acesta este un prim pas important către recuperarea fanilor, cu scopul final de stadioane complete. Dorim să mulțumim tuturor autorităților pentru sprijinul acordat pe parcursul acestui proces", a declarat Mark Bullingham, directorul executiv al FA, potrivit sursei citate.

Reclamă

Fanii au răbufnit după aflarea deciziei

Nu toţi suporterii au fost încântaţi după aflarea veştii că vor putea reveni pe stadioane. Spre exemplu, fanii lui Tottenham au fost nemulţumiţi că nu au existat consultări cu ei înainte de luarea deciziei. Un alt motiv care a stârnit furia acestora este lipsa de detalii în jurul anunțului.

"Aceasta nu numai că arată o ignorare completă pentru fani, ci riscă să submineze încrederea necesară în modul în care se desfășoară evenimentul", au transmis fanii lui Spurs.

EURO 2020 | 12.500 de spectatori în tribunele Arenei Naționale. Anunț uriaș din partea MTS după discuţiile cu UEFA

Nu doar în Anglia se vor juca meciuri cu suporteri. Delegații din partea UEFA i-au prezentat lui Eduard Novak planul pentru desfășurarea EURO 2020 la București, în contextul pandemiei de Covid-19. 

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite ulterior de MTS, meciurile de pe Arena Națională de la CE se vor disputa cel mai probabil cu 12.500 de spectatori în tribune.

"Invitații au prezentat conceptul medical gândit pentru protecția organizatorilor, voluntarilor, spectatorilor și nu în ultimul rând a staff-ului, aceasta având implicații majore asupra organizării meciurilor, deci și o importanță vitală pentru desfășurarea evenimentului sportiv.

Un scenariu de ocupare de 25 % din capacitatea stadionului ar însemna un număr de 12.500 spectatori prezenți în tribune, iar siguranța acestora, a sportivilor și organizatorilor rămâne un obiectiv prioritar, alături de cel legat de disputarea fără incidente a meciurilor", se arată în comunicatul emis de MTS pe Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și