Închide meniul

Tragedie fără margini. A murit la 24 de ani, după ce marcase în premieră la echipa naţională! „E o zi tristă pentru întreaga familie a fotbalului”

Reclamă

Publicat: 11 iunie 2022, 19:22

Tragedie fără margini. A murit la 24 de ani, după ce marcase în premieră la echipa naţională! „E o zi tristă pentru întreaga familie a fotbalului

Tragedie fără margini. Billel Benhamouda a murit după ce a marcat pentru Algeria

Billel Benhamouda a murit într-un accident auto / Twitter

Tragedie fără margini în Algeria. Billel Benhamouda a încetat din viaţă, la 24 de ani, după un teribil accident auto. Mijlocaşul ofensiv tocmai marcase primul său gol în tricoul echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benhamouda a impresionat în meciul cu Congo. Şi-a ajutat echipa naţională să câştige la scor de neprezentare după ce a contribuit cu un gol şi o pasă decisivă. În drumul spre casă, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea. Aceasta s-a izbit frontal de un stâlp şi a luat foc.

Tragedie fără margini. Billel Benhamouda a murit după ce a marcat pentru Algeria

Billel şi un alt tânăr, care îl însoţea pe fotbalistul naţionalei, şi-au pierdut viaţa pe loc. La auzul veştii, antrenorul Algeriei A a transmis un mesaj emoţionant.

Astăzi sunt foarte trist să aflu despre moartea lui Billel. Durerea mea este și mai profundă. Doliu care afectează familia Benhammouda mă afectează personal. Sid Ahmed Watit, prietenul lui Billel, care a murit și el în acest accident, era un apropiat al familiei mele. Am pierdut doi tineri care erau în floarea vieții.

Reclamă

E o zi tristă pentru noi toţi. Pentru staff-ul naţionalei, pentru jucători şi pentru întreaga familie a fotbalului. Billel a fost un băiat minunat, un jucător talentat dar, mai presus de toate, un tânăr cu o educaţie şi o seriozitate exemplară. Bucuria lui de a juca fotbal a strălucit asupra întregului grup. Am fost atât de onorat că te-am cunoscut, Bille, şi atât de mândru că te-am convocat. O să ne fie dor de tine, ne va lipsi bunătatea şi bucuria ta.

Nu-mi pot impagina durerea familiilor. Pot să vă ofer sincere condoleanţe şi să vă asigur că gândurile noastre sunt alături de voi în această grea încercare. Plângem alături de voi„, a transmis selecţionerul Algeriei A, Majid Bougherra, potrivit onzemondial.com.

Şi clubul la care activa, USM Alger, a postat un comunicat pe reţelele sociale: ”Ne exprimăm sincerele regrete către familia lui Billel Benhamouda în urma dispariției tragice a acestuia. Sperăm că Allah să-l aibă în pază, iar familiei răbdare și putere pentru a trece peste acest tragic eveniment”.

Reclamă 4 / 0/3

7 goluri şi 4 pase decisive reuşise Benhamouda în acest sezon.

Recomandări
  • Tânărul de 24 de ani a murit pe loc în urma accidentului
  • Mesajele de condoleanţe primite de familie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și