Închide meniul

Tragedie pe un stadion din El Salvador! Cel puțin nouă persoane au murit

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 8:40

Reclamă
Tragedie pe un stadion din El Salvador! Cel puțin nouă persoane au murit

Tragedie pe un stadion din El Salvador

Tragedie pe un stadion din El Salvador / Profimedia Images

Tragedie pe un stadion din El Salvador! Cel puţin nouă persoane au murit în urma unei busculade pe un stadion de fotbal din capitala El Salvador, San Salvador, au anunţat autorităţile, citate de BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţia a precizat că printre morţi se numără şapte bărbaţi şi două femei, toate victimele având vârsta de peste 18 ani.

Tragedie pe un stadion din El Salvador

Busculada a avut loc în timpul unui meci între echipa locală Alianza şi echipa Fas, cu sediul în Santa Ana, pe stadionul Monumental. Meciul a fost suspendat după aproximativ 10 minute.

Dezastrul ar fi avut loc după ce a început un număr mare de fani au încercat să intre în incintă după ce porţile fuseseră închise.

Cele două echipe se confruntau într-un meci din sferturile de finală ale primei divizii din ţară, iar imaginile difuzate de presa locală par să arate fanii încercând să dărâme baricadele de la intrarea pe stadion.

Reclamă

Imaginile difuzate arătau persoane care se îndreptau spre terenul de joc, unde au primit îngrijiri medicale, în timp ce presa locală transmisese anterior imagini în direct ale busculadei.

Ministrul sănătăţii din El Salvador, Francisco Alabi, a transmis pe Twitter că guvernul a trimis ambulanţe de la spitalele din apropiere la stadion, răniţii fiind trimişi la diferite instituţii publice pentru tratament.

Alabi a cerut, de asemenea, ca publicul să evacueze cu prudenţă zona pentru a facilita accesul echipelor medicale la îngrijiri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și