Închide meniul

Transfer surpriză pentru Gicu Grozav! Debutează împotriva echipei care l-a dat afară

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2020, 15:33

Transfer surpriză pentru Gicu Grozav! Debutează împotriva echipei care l-a dat afară

dvtk.eu

Gicu Grozav a revenit în Ungaria

Atacantul de 29 de ani a semnat cu Diosgyor, locul 7 din Ungaria. Acesta a oferit deja câteva declaraţii după ce a fost prezentat oficial. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îmi voi continua cariera în Ungaria, pentru că liga este din ce în ce mai puternică. Toată lumea poate vedea asta", a spus Grozav, cel care poate debuta chiar împotriva lui Kisvarda. 

Grozav, pus pe liber de Kisvarda

Gicu Grozav a ajuns la Kisvarda în vara anului 2019. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a jucat în 40 de meciuri pentru maghiari.

Românii Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de echipa maghiară Kisvarda. Informația a fost publicată pe site-ul oficial al formației din prima ligă din Ungaria, la finalul lunii martie.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și