Închide meniul

Transfer surpriză pregătit de PSG după Cupa Mondială. Cine ar putea face echipă cu Messi, Mbappe și Neymar din iarnă

Sebastian Cristian Publicat: 23 decembrie 2022, 10:23

Reclamă
Transfer surpriză pregătit de PSG după Cupa Mondială. Cine ar putea face echipă cu Messi, Mbappe și Neymar din iarnă

Transferul surpriză pregătit de PSG în această iarnă

Profimedia

Transfer surpriză pregătit de PSG după Cupa Mondială! Campioana Franței este interesată de serviciile brazilianului Fred, mijlocașul lui Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a transferat numeroase vedete în vara lui 2021, clubul parizian nu a reușit să câștige Liga Campionilor, obiectivul suprem. Una dintre probleme a fost linia de mijloc, relativ modestă, dacă e să o comparăm cu tripleta ofensivă. PSG vrea să îmbunătățească și acest capitol, iar Fred este una dintre variante.

Transfer surpriză pregătit de PSG după Cupa Mondială. Cine ar putea face echipă cu Messi, Mbappe și Neymar din iarnă

Potrivit presei britanice, clubul din capitala Franței este dispus să-l aducă pe Fred pe Parc des Princes încă din această iarnă. Brazilianul mai are contract cu Manchester United până în vara lui 2024, după ce englezii au activat clauza de prelungire pentru încă un sezon. În plus, oficialii de pe Old Trafford nu sunt dispuși să-l vândă pe Fred pentru mai puțin de 30 de milioane de lire sterline.

Totuși, suma nu este una de speriat pentru Nasser Al Khelaifi, președintele lui PSG. Astfel, transferul poate avea loc chiar în următoarea perioadă de transferuri, 1 ianuarie – 31 ianuarie 2023.

Situația lui Fred la Manchester United nu este una excelentă, el prinzând destul de rar echipa. Deși Șahtior a primit 54 de milioane de lire sterline pentru transfer în 2018, brazilianul nu s-a adaptat la Manchester. În acest sezon de Premier League, Fred a fost titular în numai 4 meciuri.

Reclamă

La PSG situația ar fi diferită, mai ales că mijloașul ar fi coleg cu Neymar și Marquinhos. Cei trei sunt colegi la naționala Braziliei și au o relație foarte apropiată.

Ce a putut să le ceară Lionel Messi şefilor de la PSG după ce a câştigat Cupa Mondială, chiar împotriva Franţei

Conform goal.com, argentinianul ar dori să prezinte pe Parc des Princes trofeul cupei mondiale, chiar în faţa fanilor francezi la următorul meci de campionat. Totuşi, şeicii se tem de reacţia suporterilor mai duri al lui PSG.

Aceştia s-ar putea simţi umiliţi după ce Argentina le-a „suflat” al doilea titlu mondial consecutiv. Pe de altă parte, nici Kylian Mbappe nu şi-ar dori să îşi vadă colegul lăudându-se cu cel mai tare trofeu din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a făcut un meci uriaş în finala cu Argentina, în care a marcat trei goluri şi a transformat şi o lovitură de pedeapsă. Nu a fost de ajuns pentru ca Les Bleus să pună mâna pe trofeu.

PSG va juca împotriva celor de la Strasbourg, miercuri, 28 decembrie, de la ora 22:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și