Închide meniul
Foto

Transferul lui Romelu Lukaku la Chelsea a declanșat nebunia la Milano! Gestul incredibil făcut de ultrașii lui Inter. „Te-am protejat ca pe un fiu”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 19:36

Transferul lui Romelu Lukaku la Chelsea a declanșat nebunia la Milano! Gestul incredibil făcut de ultrașii lui Inter. „Te-am protejat ca pe un fiu”

Fanii lui Inter s-au supărat pe Lukaku

Romelu Lukaku, în tricoul lui Inter / Profimedia

Ultrașii lui Inter nu au uitat că Lukaku le-a promis că nu va pleca de la Milano. Fanii nerazzurrilor au vandalizat pictura murală a atacantului belgian din apropierea stadionului San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii lui Inter s-au enervat pe Romelu Lukaku

Aceștia au aruncat cu vopsea neagră peste pictura cu Lukaku. Grupul principal de suporteri ai Interului i-a transmis belgianului un mesaj dur.

„Dragă Lukaku, am așteptat de la tine un comportament mai onest și transparent. Dar, în ciuda faptului că te-am protejat ca pe un fiu, ca unul dintre noi, tu ai dovedit că ești la fel ca toți ceilalți, mergând în genunchi după bani.

Îți dorim tot ce e mai bun, chiar dacă lăcomia nu plătește întotdeauna”, au scris suporterii nerazzurri, pe Facebook.

Lukaku a ajuns deja la Londra ca să finalizeze formalitățile transferului său la Chelsea. Potrivit Daily Mail, atacantul de 28 de ani va câștiga 236.000 de euro pe săptămână în Premier League. Suma de transfer se ridică la 115 milioane de euro.

Reclamă

Romelu Lukaku: „O să le transmit un mesaj în câteva zile”

Filmat pe aeroportul din Milano înainte să decoleze spre Londra, Lukaku a fost întrebat ce le va transmite suporterilor lui Inter după finalizarea transferului.

Belgianul a refuzat să intre în detalii, precizând doar că urmează să vorbească în „câteva zile”.

Reclamă 4 / 0/3

Odată ce mutarea lui la Chelsea va fi oficializată, Lukaku va deveni cel mai scump jucător din istorie în ceea ce privește sumele de transfer combinate. În total, s-au plătit 368 de milioane de euro de-a lungul timpului pentru atacantul belgian.

Thomas Tuchel: „Nu sunt în poziția să anunț ceva”

Antrenorul lui Chelsea a fost întrebat când ar putea fi anunțat oficial transferul lui Romelu Lukaku, dar Tuchel a refuzat să ofere un răspuns.

Nu sunt în poziția să anunț ceva!”, a spus Thomas Tuchel, în cadrul unei conferințe de presă.

Lukaku a mai jucat la Chelsea între 2011 și 2014. Londonezii l-au vândut atunci la Everton, după care belgianul a explodat.

Reclamă
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și