Închide meniul

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, făcute praf în Turcia: ”A stat mult să-i caute managementul lui Galatasaray?”

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 11:47

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, făcute praf în Turcia: ”A stat mult să-i caute managementul lui Galatasaray?”

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, mijlocașii lui Galatasaray

Profimedia

  • Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, făcute praf în Turcia
  • Turcii au plătit 10 milioane de euro pentru cei doi mijlocași români

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, făcute praf în Turcia

Pentru transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, Galatasaray plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro. Totuși, prestațiile celor doi nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar Erman Toroglu a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un singur lucru nu înțeleg. Galatasaray a cumpărat doi fotbaliști români și a plătit 10-11 milioane de euro. A stat mult să-i caute managementul clubului? Acești bani s-au evaporat pur și simplu?! Pentru că niciunul dintre ei nu a aterizat încă pe teren. Ei se află tot într-un stadiu de plutire”, au fost ironizați Cicâldău și Moruțan.

Alexandru Cicâldău a intrat pe teren la pauză în Galatasaray – Besiktas 2-1. Olimpiu Moruţan nu a jucat

Alexandru Cicâldău a jucat doar în a doua repriză în derby-ul câştigat de Galatasaray Istanbul cu Besiktas, scor 2-1. Cicâldău a încasat un cartonaş galben în minutul 48. Celălalt român de la Galata, Olimpiu Moruţan nu a jucat niciun minut.

Reclamă

În clasament, Beşiktaş este pe locul 8, cu 45 de puncte, la egalitate cu Adana Demirspor, de pe locul 7, Galatasaray este pe locul 11, cu 38 de puncte, la egalitate cu Kayserispor, de pe locul 10, dar şi cu Antalyaspor, de pe locul 12.

Gică Popescu, dezamăgit că Moruțan și Cicâldău nu s-au impus la Galatasaray

Gică Popescu a vorbit despre problemele cu care se confruntă Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Fostul jucător al lui FCSB nici măcar nu a fost în lotul turcilor în ultimele meciuri, din cauza evoluțiilor sub așteptări.

Reclamă

„Baciul” este dezamăgit că cei doi jucători români, aduși de Fatih Terim, nu au reușit să facă diferența la gruparea Cim Bom. În tricoul echipei din Istanbul, Popescu a câștigat trei titluri, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

„Moruțan și Cicâldău erau bine văzuți la primele jocuri. Erau așteptați cu mari speranțe, așteptau de la ei, fiind jucători străini, să facă diferența. Mie așa mi-au spus, să vin să fac diferența, nu să joc fotbal. Fatih Terim asta aștepta de la ei. Eu nu știu cât de bine au jucat, dar concluziile nu sunt prea pozitive.

Mie îmi pare rău, sunt jucători de-ai noștri, de echipă națională, și mă doare. Mai ales că jucătorii români au lăsat impresie bună acolo. Mă doare când văd că jucători de-ai noștri nu au reușit să se impună!„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”