Închide meniul

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Viitorul i-a fost decis înainte de România – Olanda

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 10:50

Reclamă
Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Viitorul i-a fost decis înainte de România – Olanda

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024!

Profimedia

El este tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Oficialii echipei de care aparține i-au decis viitorul, înainte ca acesta să își încheie aventura de la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alexandru Cicâldău, convocat de Edi Iordănescu la European. Mijlocașul român este legitimat la Galatasaray, iar, în sezonul care tocmai s-a încheiat, a fost împrumutat la Konyaspor.

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024!

Potrivit informațiilor oferite de presa din Turcia, citate de digisport.ro, oficialii lui Galatasaray l-au informat pe agentul jucătorului, Giovanni Becali, că trebuie să îi găsească o nouă echipă până la finalul perioadei de mercato.

Fostul jucător de la Universitatea Craiova a ajuns în anul 2021 la Galatasaray, însă acesta a îmbrăcat tricoul formației „Cim-Bom-Bom” doar în primul sezon. Mai apoi a fost împrumutat la Ittihad Kalba și Konyaspor.

Până în momentul de față, Alexandru Cicâldău nu a prins niciun minut la EURO 2024. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, mijlocașul român este cotat la suma de 3 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa a mai fost legitimat la: Viitorul și Universitatea Craiova. De notat este faptul că Mihai Rotaru ar putea să încerce transferul românului. Interesul oltenilor pentru mijlocaș este deja cunoscut, iar după anunțul făcut de turci, mutarea ar putea avea șanse de concretizare.

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024. Acesta este meciul pe care cei de la The Standard îl văd ca fiind cel mai echilibrat din această fază. Partida de la Munchen e marţi, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe as.ro.

„Am putea avea o noapte lungă la Munchen. Dintre toate meciurile din optimi, acesta este cel în care apariția unei surprize este cea mai probabilă. Predicția noastră este că România va câștiga la loviturile de departajare.

Reclamă

România deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe.

Naționala lui Ronald Koeman rămâne un pericol în fazele superioare, iar acum are parte un tablou favorabil, urmând să întâlnească Turcia sau din nou Austria dacă va ajunge în sferturi”, au scris cei de la The Standard.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:34

LIVE TEXTProgramul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi este ACUM! Elias Charalambous, antrenorul sezonului trecut

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și