Închide meniul

Tudor Băluță, gest impresionant! Fotbalistul a cucerit inimile englezilor. Anunțul făcut de Brighton

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 15:12

Tudor Băluță, gest impresionant! Fotbalistul a cucerit inimile englezilor. Anunțul făcut de Brighton

Profimedia

Tudor Băluță, gest impresionant

Tudor Băluță, gest impresionant. Reprezentanții lui Brighton au scris despre cazul Loredanei Jianu, fata pe care Băluță încearcă să o ajute. Tânăra locuiește în Craiova, în căminul de studenți, și vrea să termine masterul la Facultatea de Drept.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loredana este însă nevoită să-și caute un alt adăpost, ca să-și continue tratamentul medical. Din păcate, familia ei nu dispune de resursele financiare necesare.

Tudor Băluță, gest impresionant. Românul i-a cucerit pe englezi

„Când mama mea mi-a spus despre povestea Loredanei, m-a inspirat. Universitatea ei este la doar cinci minute de apartamentul meu din Craiova, așa că ne-am întâlnit și a fost începutul unei prietenii de lungă durată. M-a fermecat imediat curajul și dorința ei de a reuși în viață, în ciuda unei dizabilități atât de grave – și ea este și o persoană atât de draguță și caldă.

A facut-o atât de bine pentru a ajunge la acest punct, dar când am aflat că în curand ar putea rămâne fără adăpost, m-a determinat să o ajut și mai mult. Familia ei pur și simplu nu are bani să o țină la Craiova, ceea ce este sfâșietor pentru că merită să-și îndeplinească visele și ambițiile”, a declarat Tudor Băluță, pentru site-ul oficial al lui Brighton.

Citește și:

Tudor Băluță a cunoscut-o pe Loredana în 2019 și de atunci o ajută constant cu bani. Donațiile se pot efectua aici.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și