Închide meniul

Tudor Băluţă, OUT de la Dinamo Kiev! Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu după victoria uriaşă cu Şahtior: "În niciun caz nu va mai continua!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 14:05

Tudor Băluţă, OUT de la Dinamo Kiev! Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu după victoria uriaşă cu Şahtior: "În niciun caz nu va mai continua!"

profimediaimages.ro

Mircea Lucescu, anunţ categoric în privinţa lui Tudor Băluţă

Leziunea suferită de Băluţă l-a împiedicat pe acesta să îl impresioneze pe Mircea Lucescu. Astfel, legendarul antrenor a decis că nu mai are nevoie de tânărul fotbalist, care se va întoarce la Brighton, echipă de la care era împrumutat în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost accidentat, a făcut operație, a avut o fractură, de abia de foarte puțin timp, de vreo 2-3 zile, și a scos aparatul ăla care l-a… Avut ghinion, mare ghinion. Bineînțeles că nu va mai juca până la sfârșit și bineînțeles că și-a încheiat anul aici.

Nu pot decât să-i doresc să aibă parte de un club care să-l înţeleaga și el să înțeleagă clubul. Şi mai rămâne să fie sănătos. (n.r. – nu se pune problema să mai continue) Nu, nu, nu. În niciun caz", a declarat Mircea Lucescu pentru TelekomSport.

Tudor Băluţă este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt.com la 3 milioane de euro. În actualul sezon, acesta a bifat doar 11 minute pentru Dinamo Kiev, în toate competiţiile. 

Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce a bătut echipa la care a scris istorie! Românul, aproape de a câştiga al 9-lea titlu în Ucraina

Mircea Lucescu este aproape de un nou titlu în Ucraina la 75 de ani. Dinamo Kiev a învins rivala Şahtior, scor 1-0, iar echipa românului mai are nevoie de o victorie în următoarea etapă pentru a deveni campioană. 

Reclamă

"Dacă ei câştigau, ne complicau situaţia. Meciul nu a fost unul spectaculos, dar asta este în regulă dacă soarta campionatului se decide aşa. Titlul se câştigă prin organizare în defensivă. Nu mi-a plăcut că jucătorii au avut greşeli individuale. Oricum, asta nu schimbă importanţa victoriei", a spus Mircea Lucescu la finalul meciului, citat de sport.ua.

Dacă va cuceri titlul, Mircea Lucescu va ajunge la al 9-lea campionat în Ucraina. "Il Luce" a petrecut 12 ani la Șahtior şi a cucerit 8 titluri (2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), dar şi Cupa UEFA, în 2009. Antrenorul român are peste 500 de partide pe banca formației din Donețk.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tudor Băluţă, final de aventură la Dinamo Kiev
  • Anunţul radical făcut de "Il Luce"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și