Închide meniul

Turcii au anunţat de număr va purta Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Misiune grea pentru noul star al grupării Cim Bom

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 9:45

Turcii au anunţat de număr va purta Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Misiune grea pentru noul star al grupării Cim Bom

Turcii au anunţat de număr va purta Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Antena Sport

Turcii de la takvim.com susţin că Moruţan va fi noul număr 10 al Galatei, un număr pe care Alexandru Cicâldău l-a refuzat la venirea în Turcia, alegând 33. La ultimul meci disputat de Galatasaray, nimeni de pe teren sau de pe banca de rezerve nu a avut în dotare tricoul cu numărul 10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru Olimpiu va fi o discuție între mine și Fatih Terim daca îi dă numărul 10, nu îl mai poartă nimeni la Galata. De la Sneijder este liber. Vreau ca Morutan să vadă ce înseamnă presiunea, să joci la o echipă cu 50.000 de spectatori în tribune”, a declarat Ioan Becali, pe aeroport, la plecarea lui Moruțan spre Istanbul.

Olimpiu Moruţan, salariu uriaş la Galatasaray

Gigi Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan va câştiga anual 800.000 de euro, un salariu care cu bonusuri poate ajunge până la 1.2 milioane de euro. Asta în situaţia în care la FCSB el încasa 180.000 de euro pe an.

FCSB se va alege cu cel puţin 4.2 milioane de euro din afacerea Moruţan. Bonusurile până la 5.7 milioane de euro vor ţine de prezenţa turcilor în cupele europene, dar şi de numărul de meciuri pe care jucătorul de 22 de ani le va disputa pentru echipa lui Fatih Terim.

Gigi susţine că o calificare în acest sezon în grupele Europa League i-ar aduce vicecampioanei 500.000 de euro. Galatasaray va evolua contra lui Randers, în returul play-off-ului, pe teren propriu, iar scorul porneşte de la 1-1, gruparea Cim Bom fiind mare favorită la accederea în grupe.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și