Închide meniul

Turcii au pus banii pe masă pentru Nicolae Stanciu. Românul, aproape de dueluri de foc cu Dan Petrescu şi Marius Şumudică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 9:17

Turcii au pus banii pe masă pentru Nicolae Stanciu. Românul, aproape de dueluri de foc cu Dan Petrescu şi Marius Şumudică

ProfimediaImages

Nicolae Stanciu, la un pas de Turcia

"Trabzonspor a făcut o ofertă pentru Stanciu. I-a propus Slaviei Praga aproximativ două milioane de euro pentru românul în vârstă de 27 de ani, care mai are contract până în 2023. De asemenea, Trabzon l-a contactat și pe agentul jucătorului", susţin turcii de la Fanatik. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, aproape de un transfer în Turcia

Stanciu este văzut ca înlocuitorul perfect la Trabzonspor după accidentarea extrem de dură a lui Abdulkadir Omur. Cum Chiquinho, de la Benfica, i-a refuzat, turcii s-au îndreptat spre internaţionalul român cotat de transfermarkt.de la 4.5 milioane de euro.

Rămâne de văzut dacă Slavia va accepta oferta din Turcia, ţinând cont că gruparea cehă plătea 4 milioane de euro pentru mijlocaşul de 27 de ani, în 2019, când îl lua de la Al Ahli. În acest sezon, Nicolae are trecute în cont 4 goluri şi 4 pase decisive, în toate competiţiile. 

Nicolae Stanciu, de patru ori campion

Anul trecut, Nicolae Stanciu a fost dorit de Dan Petrescu şi la CFR Cluj. Era mutarea de Champions League pregătită campioana României. Mijlocaşul a rămas însă în Cehia. Contractul lui Stanciu expiră în abia în 2023. 

Stanciu a debutat la Alba Iulia, iar în 2011 a ajuns la Vaslui. FCSB îl cumpăra în 2013 pentru 700.000 de euro, de unde a plecat la Anderlecht, în 2016, pentru suma record de 10 milioane de euro. După Sparta Praga şi Al Ahli, el a ajuns la Slavia Praga. 9 trofee a câştigat Stanciu în carieră, printre care şi patru titluri de campion. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și