Închide meniul
VIDEO

U-LU-I-TOR! Lukas Podolski a marcat golul carierei, la 37 de ani! Execuție extraterestră din propria jumătate

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 11:50

U-LU-I-TOR! Lukas Podolski a marcat golul carierei, la 37 de ani! Execuție extraterestră din propria jumătate

Lukas Podolski a reușit golul carierei

Lukas Podolski a marcat un gol de senzație, de la 50 de metri / Twitter

  • U-LU-I-TOR! Lukas Podolski a marcat golul carierei, la 37 de ani
  • Execuție extraterestră din propria jumătate

U-LU-I-TOR! Lukas Podolski a marcat golul carierei, la 37 de ani. Fostul campion mondial din 2014 a reușit o execuție de senzație din propria jumătate, în meciul câștigat de echipa sa, Gornik Zabrze, împotriva lui Pogon Szczecin, scor 4-1, în campionatul Poloniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Podolski nu se dezminte nici la 37 de ani. Atacantul german continuă să facă furori pe teren, la vârsta la care mulți jucători sunt deja retrași.

U-LU-I-TOR! Lukas Podolski a marcat golul carierei, la 37 de ani!

Ultima capodoperă a lui Lukas Podolski poate fi descrisă cu ușurință drept cel mai frumos gol din cariera sa fabuloasă. Fostul star de la Bayern Munchen sau Arsenal a ieșit la rampă în minutul 73 al partidei cu Pogon Szczecin, disputată în etapa a 16-a din prima ligă poloneză.

Reclamă

Podolski a văzut că goalkeeper-ul advers este puțin ieșit din cadrul porții și l-a surprins cu un șut fantastic, din propria jumătate a terenului. Mingea a plutit în aer peste 50 de metri și a căzut în plasă, peste portar. Golul incredibil s-a viralizat imediat în mediul online.

Reclamă

Lukas Podolski nu se oprește din înscris goluri nici la 37 de ani. Atacantul german a ajuns la 4 reușite în 13 meciuri disputate în actualul sezon, în toate competițiile. Podolski a semnat cu Gornik în vara anului 2021.

Campion mondial cu Germania în 2014, Lukas Podolski s-a bucurat de o carieră extraordinară. Bayern Munchen, Arsenal și Inter se numără printre echipele răsunătoare pentru care a evoluat.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lukas Podolski, în timpul unui interviu
Extra • 9 feb., 18:16
Lukas Podolski donează câștigurile restaurantelor sale victimelor cutremurului din Turcia! Gest nobil al germanului
Helmut Duckadam, ironia supremă pentru CFR Cluj
Fotbal extern • 19 oct., 15:11
EXCLUSIV | ”Mă linșau ăia, eram la 300 de metri distanță!” Reacția lui Șumudică după ce a fost acuzat că l-a înjurat pe Podolski