Închide meniul

UEFA a anunţat schimbările din Regulamentul de Licenţiere! Cum arată noile reguli implementate de forul european

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 aprilie 2022, 18:59

UEFA a anunţat schimbările din Regulamentul de Licenţiere! Cum arată noile reguli implementate de forul european

UEFA a exclus echipele din Rusia din cupele europene

Profimedia Images

Comitetul Executiv UEFA a aprobat, joi, o serie de modificări ale Regulamentului de Licenţiere pentru cluburile participante în competiţiile europene. Este cea mai importantă reformă a acestor prevederi de la introducerea acestora în fotbalul european, în anul 2010, notează frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regulamentul financiar UEFA şi-a îndeplinit scopul principal, a ajutat fotbalul european să îşi revină din punct de vedere financiar şi a revoluţionat modul în care sunt administrate cluburile.

Modul în care a evoluat industria fotbalului şi efectele pandemiei ne-au arătat că este nevoie de o reformă a prevederilor pentru sustenabilitatea financiară a cluburilor.„, a spus Aleksander Čeferin, preşedintele UEFA.

Modificările din Regulamentul de Licenţiere UEFA pentru sustenabilitatea cluburilor

Printre prevederile actualizate de UEFA se numără:

Noul regulament va fi publicat în iunie 2022.

Reclamă

Durata meciurilor nu va fi modificată la Cupa Mondială din Qatar! Anunțul oficial al FIFA

FIFA a dezmințit zvonurile conform cărora durata meciurilor de la Cupa Mondială din Qatar ar urma să fie extinsă la cel puțin 100 de minute.

„Comunicat FIFA. Având în vedere unele știri și zvonuri apărute astăzi, FIFA vrea să clarifice faptul că nu vor fi făcute modificări în regulament, privind durata meciurilor de fotbal de la Cupa Mondială 2022 din Qatar sau din cadrul altei competiții.”, a anunțat FIFA, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și