Închide meniul

UEFA a impus o dată limită ligilor din Europa. Când se vor relua campionatele de pe continent

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 12:24

Reclamă
UEFA a impus o dată limită ligilor din Europa. Când se vor relua campionatele de pe continent

DPA Images / Jamie Gardner via hepta

UEFA a impus o dată limită ligilor din Europa. Când se vor relua campionatele de pe continent

Comitetul Executiv al UEFA se va reuni pe 27 mai, iar la acea dată se va decide perioada în care Liga Campionilor și Europa League se vor încheia în această vară. Aleksander Ceferin și-ar dori ca finalele celor două competiții să aibă loc la final de august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scrisoarea UEFA către ligile din Europa 

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, și Theodore Theodorisis, secretarul general, au avut un mesaj ferm pentru ligile naționale.

”Asociaţiile naţionale şi/sau ligile ar trebui să comunice UEFA înainte de 25 mai programul lor de reluare a competiţiilor interne, inclusiv data și formatul acestora”, se arată în scrisoarea trimisă de UEFA, potrivit Digi Sport.

De asemenea, UEFA a cerut explicații de la campionatele ce au decis încheierea sezonului. Reprezentanții ligilor au sarcina să selecteze cluburile participante pentru stagiunea viitoare.

Bundesliga, Serie A și Premier League sunt pregătite să reia sezonul

Bundesliga ar fi primul campionat ce se va relua. Nemții vor ca pe 9 mai să se joace meciuri, dar cu porțile închise, nefiind permis accesul spectatorilor. Totodată, din Italia vin vești bune, meciurile din Serie A putând să se dispute din iunie.

Reclamă

Și reprezentanții din Premier League ar dori ca la începutul lunii iunie să revină fotbalul, dar tot fără spectatori în tribune. Deocamdată nu există vreun comunicat legat de situația din La Liga sau Ligue 1. 

În Olanda campionatul a fost suspendat definitiv și nu s-a decis nicio campioană. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și