Închide meniul
NEWS ALERT

Chelsea „sparge banca” pentru transferul iernii! Jorginho, transfer de titlu pentru Arsenal. Toate mutările importante sunt AICI

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 ianuarie 2023, 23:55 / Actualizat: 5 februarie 2024, 19:16

Chelsea sparge banca” pentru transferul iernii! Jorginho, transfer de titlu pentru Arsenal. Toate mutările importante sunt AICI

Ultima zi de mercato în Europa

Jorginho, prezentat la Arsenal / Twitter

Ultima zi de mercato în Europa! Chelsea „sparge banca” pentru transferul iernii! Şi ceilalţi granzi ai Europei au făcut mutări spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate mutările importante din fotbalul mondial sunt pe AS.ro! Arsenal l-a luat pe Jorginho de la Arsenal, în timp ce Manchester United l-a împrumutat pe Sabitzer.

Ultima zi de mercato în Europa! Chelsea „sparge banca” pentru transferul iernii! Toate mutările importante sunt AICI

Update: Fabrizio Romano anunţă că Chelsea a ajuns la un acord pentru transferul lui Enzo Fernandez! Suma de transfer se ridică la aproximativ 120 de milioane de euro! Este „bomba” serii pe piaţa transferurilor.

Update: Manchester United l-a transferat sub formă de împrumut pe Marcel Sabitzer de la Bayern Munchen!

Reclamă

Update: Arsenal, pregătită de titlu! „Tunarii” l-au transferat pe Jorginho de la Chelsea pentru 13,6 milioane de euro!

Update: Fiorentina îl transferă definitiv pe Antonin Barak, mijlocaș ofensiv ceh, de la Hellas Verona – 8,5 milioane de euro

Reclamă 4 / 0/3

Update: Lyon îl transferă pe brazilianul Jeffinho, extremă stânga de meserie, de la Botafogo – 10 milioane de euro

Update: Fulham îl transferă pe mijlocașul sârb Sasa Lukic de la FC Torino – 10 milioane de euro

Chelsea este dispusă să ofere 120 de milioane de euro pentru transferul lui Enzo Fernandez, superstarul argentinian de la Benfica. Momentan, nu s-a ajuns la un acord, însă formația portugheză va da un verdict în următoarele ore. Jucătorul s-a înțeles deja cu echipa de pe Stamford Bridge.

Tot Chelsea este în discuții pentru transferul lui Marcus Thuram, atacantul francez care a impresionat în finala de la Campionatul Mondial. Lui Thuram îi expiră contractul cu Borussia Monchengladbach în vară, iar o mutare nu ar fi deloc surprinzătoare.

PSG este și ea pe cale să realizeze un transfer important. Parizienii sunt interesați de serviciile lui Hakim Ziyech, alt fotbalist care a arătat foarte bine la Cupa Mondială. Marocanul nu se regăsește la Chelsea, iar un transfer în capitala Franței nu este exclus.

Barcelona are și ea un target important: transferul lui Benjamin Pavard de la Bayern Munchen. Este greu de crezut că mutarea va avea loc chiar din această iarnă, dar o înțelegere între cluburi ar putea avea loc, iar Pavard ar putea ajunge pe Camp Nou în vară.

Reclamă

Iată cele mai importante transferuri ale iernii: 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și