Închide meniul
VIDEO

Uluitor! Detaliul neştiut despre Leo Messi şi Mauricio Pochettino, viitorul său antrenor de la PSG. A ieşit la iveală după 17 ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2021, 21:04

Uluitor! Detaliul neştiut despre Leo Messi şi Mauricio Pochettino, viitorul său antrenor de la PSG. A ieşit la iveală după 17 ani

Lionel Messi şi Mauricio Pochettino

Profimedia

Detaliul neştiut despre Leo Messi şi Mauricio Pochettino, viitorul său antrenor de la PSG

Leo Messi s-a despărţit de Barcelona după mai bine de 20 de ani. Superstarul argentinian a debutat pentru formaţia balugrana pe 16 octombrie 2004, într-un meci în care adversara catalanilor era Espanyol. De remarcat este faptul că Mauricio Pochettino, actualul antrenor al lui PSG, se afla pe teren la partida respectivă. Astfel, Leo Messi va fi antrenat în Franţa de fostul său adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a debutat la Barcelona după ce Frank Rijkaard a fost impresionat de acesta la antrenamente. În minutul 82, argentinianul l-a înlocuit pe Deco în victoria la limită, scor 1-0. „Este o dată foarte importantă pentru cariera mea. Mi-am îndeplinit un vis din copilărie”, spunea tânărul Messi la finalul meciului.

După acel meci, Messi avea să mai îmbrace tricoul catalanilor în 787 de meciuri, perioadă în care a scris istorie pentru echipa de pe Camp Nou.

Reclamă

Ce a spus Lionel Messi despre transferul la PSG

La despărţirea de FC Barcelona, Lionel Messi a vorbit despre viitorul său şi a recunoscut că sunt şanse să ajungă la PSG, acolo unde îl aşteaptă prietenul Neymar.

„PSG e o posibilitate, ca să fiu sincer. Dar nu am nimic confirmat. Am fost sunat de multe cluburi. Dar încă nu am niciun acord”, a spus Lionel Messi în cadrul conferinţei de presă prin care şi-a luat adio de la Barcelona.

Reacţia jucătorilor de la PSG, după ce au fost anunţaţi de transferul lui Messi

”Vom avea cea mai bună echipă din istorie, e clar. Nebunie!”, a fost reacţie jucătorilor când au aflat că Messi va veni la Paris. Până să ajungă Messi, PSG a debutat în noul sezon cu o victorie: 2-1 cu Troyes.

Reclamă 4 / 0/3

Cifrele lui Lionel Messi la Barcelona

  • Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri
  • 10 titluri în La Liga
  • 4 trofee Champions League
  • 7 Cupe ale Spaniei
  • 6 Baloane de Aur
  • 21 de ani la Barcelona, 17 ani la prima echipă
Recomandări
  • Detaliul neştiut despre Leo Messi şi Mauricio Pochettino, viitorul său antrenor de la PSG
  • Imaginea devenită virală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și