Închide meniul
UPDATE

Ultima bombă pe piața transferurilor! Antoine Griezmann s-a întors la Atletico Madrid. Barcelona l-a luat pe Luuk de Jong

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 23:22 / Actualizat: 1 septembrie 2021, 3:15

Ultima bombă pe piața transferurilor! Antoine Griezmann s-a întors la Atletico Madrid. Barcelona l-a luat pe Luuk de Jong

Antoine Griezmann a revenit la Atletico Madrid

AFP7 / Marc Gonzalez Aloma via hepta

UPDATE: La LIga a anunțat că mutările lui Antoine Griezmann la Atletico Madrid și Luuk de Jong la Barcelona s-au realizat la timp. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Deși părea că a intrat în impas mutarea lui Griezmann la Atletico Madrid, cei de la Marca susțin că transferul s-a făcut, oficiali de la La Liga confirmând acest lucru. Astfel, conform sursei citate, Griezmann merge la Atletico, după ce campioana l-a împrumutat pe Saul la Chelsea. Barcelona îl aduce pe Luuk de Jong în locul starului francez.

În vârstă de 30 de ani, Griezmann, 95 de selecţii şi 38 de goluri pentru Franţa, a jucat la Atletico între 2014 şi 2019, după ce a evoluat la Real Sociedad. Pentru Barcelona, el a jucat 102 de meciuri şi a marcat 35 de goluri, dar evoluţiile lui au fost considerate ca fiind fără strălucire. Griezmann mai are contract cu gruparea catalană până în 30 iunie 2024.

Francezul a ajuns la Barcelona în vara anului 2019, în schimbul sumei de 120 de milioane de euro. Tot marţi, clubul catalan a reuşit să înregistreze legitimarea argentinianului Sergio „Kun” Aguero, pe care l-a achiziţionat liber de contract.

Reclamă

UPDATE: Conform jurnalistului Fabrizio Roman, Antoine Griezmann şi-a dat acordul pentru a reveni la Atletico Madrid.

FC Barcelona şi Atletico Madrid discută revenirea atacantului Antoine Griezmann la campioana Spaniei, informează lequipe.fr. Cele două mari cluburi au mai negociat transferul lui Griezmann la Atletico, dar discuţiile au fost sistate după ce madrilenii au refuzat un schimb cu portughezul Joao Felix.

Presată să-şi micşoreze masa salarială, Barcelona a reluat tema transferului internaţionalului francez. Catalanii sunt de acord să-l lase pe jucător la Madrid în două scenarii, o cedare imediată, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, pentru suma de 50 de milioane de euro sau un împrumut pe un sezon, cu opţiune de cumpărare definitivă vara viitoare, scrie news.ro. Barcelona ar fi vrut să forţeze transferul lui Dani Olmo, însă nemţii de la Leipzig nu vor să renunţe la starul spaniol. Catalanii ar fi fost să ofere 75 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 30 de ani, Griezmann a jucat la Atletico între 2014 şi 2019, după ce a evoluat la Real Sociedad. Pentru Barcelona, el a jucat 99 de meciuri şi a marcat 35 de goluri. Griezmann mai are contract cu gruparea catalană până în 30 iunie 2024.

Francezul a ajuns la Barcelona în vara anului 2019, în schimbul sumei de 120 de milioane de euro.

Fanii Barcelonei l-au făcut praf pe Antoine Griezmann: „Din cauza ta a plecat Messi!”

Despărţirea Barcelonei de Leo Messi a şocat lumea fotbalului. Fanii catalani au găsit deja un ţap ispăşitor. Este vorba despre Antoine Griezmann. Fanii nu au trecut peste despărţirea de cel mai mare jucător din istoria Barcelonei. Ieri seară a fost făcut anunţul care a şocat planeta, iar astăzi au apărut repercusiunile.

Atmosfera este una tensionată în tabăra blaugrana, iar mai mulţi jucători au simţit pe pielea lor acest lucru. Antoine Griezmann este unul dintre ei. Francezul a fost găsit „ţap ispăşitor” de fanii Barcelonei, care l-au huiduit şi i-au strigat: „Messi pleacă din cauza ta!”, potrivit sportbible.com.

Motivul din spatele nervilor fanilor este faptul că atacantul nu a acceptat o reducere salarială, în condiţiile în care Barcelona are grave probleme cu banii. De asemenea, acesta nu a fost de acord nici cu un transfer care putea să asigure liniştea financiară a clubului.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și