Închide meniul

Un campion mondial a rezistat la un singur antrenament pe durata pandemiei. De frica infectării, nu vrea să mai intre în contact cu coechipierii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2020, 9:49

Un campion mondial a rezistat la un singur antrenament pe durata pandemiei. De frica infectării, nu vrea să mai intre în contact cu coechipierii

Profimediaimages

N'Golo Kante se teme că s-ar putea infecta cu coronavirus

Mijlocaşul lui Chelsea a fost testat negativ şi a fost prezent la primul antrenament. Convins că nu este sigur să stea alături de ceilalţi coechipieri, în această perioadă, Kante l-a anunţat pe Frank Lampard că se întoarce în izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

N'Golo Kante refuză să se mai antreneze pe durata pandemiei

Campion mondial cu Franţa, în 2018, Kante a apărut cu o nouă înfăţişare. Nu s-a simţit deloc bine la antrenament, chiar dacă acesta s-a ţinut în condiţii maxime de siguranţă.

Kante îşi face griji pentru că a mai avut, în trecut, probleme medicale. În urmă cu doi ani a leşinat la un antrenament. A acuzat probleme cardiace, dar testele au ieşit bine. Fratele mijlocaşului lui Chelsea a decedat după ce a suferit un infarct.

Şi o altă echipă din Premier League, Watford, trebuie să găsească soluţii. Căpitanul Troy Deeney i-a anunţat deja pe cei din conducere că nu se va prezenta prea curând la pregătirile echipei.

Reclamă

"Echipa şi-a reluat antrenamentele, dar eu le-am spus că nu mă duc. Este nevoie ca o singură persoană să se infecteze şi să aducă virusul în grup. Eu nu vreau să duc aşa ceva acasă.

Eu nu mă antrenez! Fiul meu de cinci luni are probleme respiratorii şi n-am de gând să îl pun în pericol", a declarat atacantul lui Watford.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și