Închide meniul
VIDEO

Un coechipier al lui Vlad Chiricheș, arestat pentru port ilegal de armă. Imaginile care au făcut înconjurul lumii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2022, 18:36 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:27

Un coechipier al lui Vlad Chiricheș, arestat pentru port ilegal de armă. Imaginile care au făcut înconjurul lumii

Nicolas Schiappacasse, arestat după ce avea în posesia lui o armă

Captură Twitter

Jucătorul în vârstă de 23 de ani este în recuperare după o accidentare. El a fost reținut în Uruguay, când mergea la un meci între echipele Penarol şi Nacional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolas Schiappacasse, arestat după ce avea în posesia lui o armă

Poliţia locală a oprit maşina jucătorului pentru un control de rutină. Schiappacasse a încercat să scape de arma pe care o avea la el, dar nu a fost suficient de rapid, astfel că a fost prins. Imaginile cu momentul intervenției forțelor de ordine au devenit virale.

Fotbalistul, sub contract cu Sassuolo până în 2023, a declarat că urma să îi dea arma unei persoane la stadion.

O armă de foc a fost confiscate și patru persoane au fost aresteate în timpul unui control de rutină la kilometrul 81, pe drumul național„, a transmis un purtător de cuvânt al Poliției, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă
Citește și:

Schiappacasse are 35 de goluri în 80 de selecții pentru naționalele de tineret. Este cel mai bun marcator al reprezentativei sub 20 de ani a Uruguayului. Pentru trafic de arme, fotbalistul din Serie A riscă să primească până la șase ani de închisoare.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și