Închide meniul

Un fost campion din Premier League, șocat de decizia lui Xabi Alonso de a refuza Liverpool: „Să nu regrete!”

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 17:09

Reclamă
Un fost campion din Premier League, șocat de decizia lui Xabi Alonso de a refuza Liverpool: Să nu regrete!”

Un fost campion din Premier League, șocat de decizia lui Xabi Alonso de a refuza Liverpool

Xabi Alonso / Profimedia

Un fost campion din Premier League a dezvăluit că a fost șocat atunci când a auzit decizia lui Xabi Alonso, de a o refuza pe Liverpool. Fostul jucător nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despr anunțul tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul momentului din fotbalul mondial a anunțat că va rămâne la Bayer Leverkusen și în sezonul viitor. Acesta este foarte aproape de un titlu istoric în Bundesliga, fiind gata să oprească hegemonia lui Bayern.

Un fost campion din Premier League, șocat de decizia lui Xabi Alonso de a refuza Liverpool

Fostul internațional Paul Merson, care a câștigat de 2 ori Premier League-ul cu Arsenal, a dezvăluit că a fost șocat atunci când a auzit că Xabi va rămâne la Leverkusen.

Acesta este de părere că Alonso a avut pe masă oferte de la două dintre cele mai bune cluburi din lume, Liverpool și Bayern, și că ar fi trebuit să plece de la Leverkusen, cât timp se află în „centrul atenției”.

„Trebuie să profiți atunci când soarele strălucește deasupra ta, atunci când ești antrenor. Vorbim despre două dintre cele mai importante cluburi din lunea fotbalului (n.r. Liverpool și Bayern Munchen).

Reclamă

O astfel de ocazie poate să nu mai apară. Nu cred că Leverkusen va câștiga titlul și în sezonul viitor. Cred că Bayern își va reveni și va continua ce a făcut în ultimii 10 ani.

Chiar am fost șocat! Înțeleg că este, probabil, fericit cu ceea ce face, a făcut o treabă foarte bună și a fost lăudat pe drept. Totuși, aceste lucruri se întâmplă doar o singură dată.

Sper doar să nu regrete. Știu cum este să fii antrenor. Într-un final, toată lumea este dată afară! Dar Bayern și Liverpool sunt cele mai importante posturi!”, a spus fostul internațional pentru Sky Sports, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reuşit Xabi Alonso să o transforme pe Bayer Leverkusen într-o forţă a Europei

Titularul dintre buturile lui Leverkusen, Lukas Hradecky, a dezvăluit care este atuul pe care îl are Alonso.

„Aduce anumite standarde, o mentalitate de câştigător… te antrenezi aşa cum joci, este aceeaşi intensitate la fiecare meci sau sesiune de antrenament. Acolo este adevăratul secret şi avem destul de clar în minte ceea ce avem de făcut.

La nivel tactic este fantastic. Cum gândim fiecare corner, pressingul şi modul în care ne apărăm. Aduce inteligenţă fotbalistică cu el. Voi nu îl vedeţi zilnic, dar atmosfera pe care a adus-o la Leverkusen, pe care nu o aveam înainte, cred că vine din modul în care a experimentat el fotbalul.

Xabi trăieşte fotbalul aşa cum o făcea când era jucător la Real Madrid şi Liverpool. Aduce o mentalitate de la cluburil de top la care a fost. Aşa a fost de când a venit! E cea mai bună echipă a lui Leverkusen pe care am văzut-o, este al naibii de greu să joci cu noi!”, a declarat Hradecky, potrivit thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și