Închide meniul

Un fost jucător de la Dinamo, convocat în naționala Spaniei! Decizie surprinzătoare luată de Luis de la Fuente

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 13:00

Reclamă
Un fost jucător de la Dinamo, convocat în naționala Spaniei! Decizie surprinzătoare luată de Luis de la Fuente

Un fost jucător de la Dinamo, convocat în naționala Spaniei

Jucătorii lui Dinamo, în sezonul 2020-2021 / Hepta

Un fost jucător de la Dinamo a fost convocat în naționala Spaniei! Selecționerul Luis de la Fuente a anunțat lista fotbaliștilor pentru „dubla” echipei iberice, din luna noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre jucătorii selecați de către acesta se numără și un fost fotbalist al grupării din Ștefan cel Mare. Este vorba despre Aleix Garcia, care face senzație în acest sezon de La Liga, în tricoul celor de la Girona.

Un fost jucător de la Dinamo, convocat în naționala Spaniei! Lista completă a jucătorilor convocați

Pentru acțiunea echipei naționale din Spania, din luna noiembrie, selecționerul Luis de la Fuente a mizat pe serviciile lui Aleix Garcia, fost jucător la Manchester City și Dinamo. Acesta va îmbrăca pentru prima dată tricoul primei reprezentative și ar putea fi folosit în meciurile cu Cipru și Georgia.

Iată lista jucătorilor convocați de către selecționerul Spaniei, pentru meciurile din luna noiembrie:

Portari: Unai Simón, David Raya, Álex Remiro

Reclamă

Fundași: Navas, Iñigo Martínez, Le Normand, Pau Torres, David, García, Gayà, Grimaldo, Carvajal,

Mijlocași: Rodrigo, Zubimendi, Gavi, Mikel Merino, Fabián, Sancet, Riquelme, Aleix García

Atacanți: Morata, Joselu, Nico Williams, Yamal, Oyarzabal

Reclamă 4 / 0/3

Aleix Garcia a jucat pentru Dinamo în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021. A ajuns inițial în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Manchester City.

Pentru „câinii roșii” a adunat doar 8 partide, în care nu a reușit să fie decisiv. A plecat apoi la Eibar, iar, în cele din urmă, a ajuns la Girona, echipă la care impresionează în prezent.

De la startul noului sezon de La Liga, Garcia a adunat 12 meciuri pentru echipa sa, în care a marcat de 3 ori și a oferit 4 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Nota primită de Andrei Raţiu, după Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0

Un alt jucător care impresionează în La Liga este Andrei Rațiu. Fundaşul naţionalei României a fost integralist în Real Madrid – Rayo Vallecano 0-0 şi a avut sarcina să îl marcheze pe Vinicius.

Andrei Raţiu a făcut faţă starului brazilian de la Real Madrid. Rayo Vallecano a produs marea surpriză a etapei în Spania!

Real Madrid pornea ca mare favorită în partida cu Rayo Vallecano, mai ales că venea după victoria din El Clasico. Real Madrid a dominat partida cu Rayo şi a avut ocaziile de gol. Bellingham, Rodrygo şi Vinicius Junior au ratat deschiderea scorului, iar oaspeţii au reuşit să obţină un meci egal pe Santiago Bernabeu. Andrei Raţiu a fost integralist la Rayo Vallecano şi a primit un cartonaş galben în minutul 45.

Conform celor de la sofascore.ro, Andrei Raţiu a primit nota 6,4 pentru evoluţia din partida cu Real Madrid. În urma acestui rezultat, noul lider din La Liga după 12 etape este Girona, cu 31 de puncte. Real Madrid este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce Barcelona ocupă poziţia a treia, cu 27 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și