Închide meniul

Un fost jucător de la Real Madrid îi ia apărarea lui Ronaldinho: ”Una e să fii fraier, alta criminal”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 6:07

Reclamă
Un fost jucător de la Real Madrid îi ia apărarea lui Ronaldinho: ”Una e să fii fraier, alta criminal”

Zuma Press / Nathalia Aguilar via hepta

Un fost jucător de la Real Madrid îi ia apărarea lui Ronaldinho: ”Una e să fii fraier, alta criminal”

Valdano este de partea lui Ronaldinho și îi critică pe cei care îl acuză pe Ronaldinho că este un criminal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost la închisoare pentru o ilegalitate timp de câteva săptămâni. Dacă legea s-ar aplica pentru toată lumea, am fi avut închisorile pline, să fim serioși. Una este să fii fraier, alta criminal. Vă rog să îl lăsați în pace pe Ronaldinho!”, a spus Valdano pentru El Pais.

Ronaldinho a fost în arest din cauza unui pașaport fals

Ronaldinho, fost jucător la Barcelona și câștigător al Balonului de Aur în 2007, a fost la închisoare în Paraguay după ce a intrat în țară cu un pașaport fals.

După 32 de zile în care a stat după gratii, ”Dinho” a plătit nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari pentru a fi din nou liber. A dat câte 800.000 de dolari pentru el și fratele său, Roberto Assis.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și