Închide meniul

Un fost jucător de la Real Madrid îi ia apărarea lui Ronaldinho: ”Una e să fii fraier, alta criminal”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 6:07

Un fost jucător de la Real Madrid îi ia apărarea lui Ronaldinho: ”Una e să fii fraier, alta criminal”

Zuma Press / Nathalia Aguilar via hepta

Un fost jucător de la Real Madrid îi ia apărarea lui Ronaldinho: ”Una e să fii fraier, alta criminal”

Valdano este de partea lui Ronaldinho și îi critică pe cei care îl acuză pe Ronaldinho că este un criminal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost la închisoare pentru o ilegalitate timp de câteva săptămâni. Dacă legea s-ar aplica pentru toată lumea, am fi avut închisorile pline, să fim serioși. Una este să fii fraier, alta criminal. Vă rog să îl lăsați în pace pe Ronaldinho!”, a spus Valdano pentru El Pais.

Ronaldinho a fost în arest din cauza unui pașaport fals

Ronaldinho, fost jucător la Barcelona și câștigător al Balonului de Aur în 2007, a fost la închisoare în Paraguay după ce a intrat în țară cu un pașaport fals.

După 32 de zile în care a stat după gratii, ”Dinho” a plătit nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari pentru a fi din nou liber. A dat câte 800.000 de dolari pentru el și fratele său, Roberto Assis.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și