Închide meniul

Un fost jucător din Bundesliga, arestat pentru trafic de droguri. Ar fi vândut 230 de kilograme de marijuana şi 50 de kilograme de cocaină

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 16:19

Un fost jucător din Bundesliga, arestat pentru trafic de droguri. Ar fi vândut 230 de kilograme de marijuana şi 50 de kilograme de cocaină

profimediaimages

Arhivă: acţiune a Poliţiei din Hamburg

  • Mustafa Kucukovic a fost arestat pentru trafic de droguri
  • Cum a fost descoperit de autorităţi

Mustafa Kucukovic a fost reţinut miercuri de autorităţile din Germania. Alături de el, a fost arestat şi un bărbat în vârstă de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustafa Kucukovic, reţinut de Poliţia din Hamburg

Cei doi ar fi vândut cantităţi uriaşe de droguri în Hamburg. Este vorba despre 230 de kilograme de marijuana, 30 de kilograme de hașiș și 50 de kilograme de cocaină. Acestea ar fi fost distribuite în perioada aprilie-mai 2020, scriu spaniolii de la AS, care citează Bild şi Hamburger Abendblatt.

Miercuri, un judecător de instrucție a emis mandate de arestare și percheziție împotriva celor doi, care au fost ulterior arestați. În urma percheziţiilor, au fost descoperiţi 20.000 de euro în numerar, mai multe telefoane mobile și sute de cartele SIM străine.

Reclamă

Kucukovic ar fi prima vedetă descoperită prin intermediul EncroChat, un mijloc de comunicare criptat folosit pentru mai multe operaţiuni criminale. Anchetatorii s-au infiltrat în sistem în 2020 și au obţinut peste 20 de milioane de mesaje de la aproximativ 60.000 de participanți.

Reclamă

Cine este Mustafa Kucukovic

Născut în fosta Iugoslavie, Mustafa Kucukovic a crescut la juniorii lui Schalke şi VfL Bochum. 

Între 2004 şi 2007, a jucat la Hamburger SV. A mai trecut pe la echipe precum Greuther Fürth, TSV 1860 München şi Grenoble.

Mustafa Kucukovic a jucat la echipele naţionale de tineret U19, U20 şi U21 ale Germaniei, pentru care a marcat 7 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Se dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei
Bundesliga • 15 apr., 19:16
FOTO
Se dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Cât de frumoasă şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase
Extra • 3 ian., 12:06
FOTO
Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase. Îl ajută pe „Dodel” să treacă peste „scandalul drogurilor”
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A
AntenaPLAY • 20 oct., 13:09
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A! Capitolul la care lusitanii stau mai bine decât marile campionate
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen
Bundesliga • 11 iul., 16:07
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Situaţia portarului, în continuare incertă