Închide meniul

Un fotbalist nu mai are loc de muncă și casă din cauza pandemiei: ”Am rămas în stradă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 6:19

Un fotbalist nu mai are loc de muncă și casă din cauza pandemiei: ”Am rămas în stradă”

DPA Images / Camilo Freedman via hepta

Un fotbalist nu mai are loc de muncă și casă din cauza pandemiei: ”Am rămas în stradă”

Martinez s-a transferat la echipă în ianuarie, dar criza generată de pandemie a adus probleme financiare la gruparea din El Salvador, iar patronul l-a dat afară. Argentinianul a explicat momentele grele prin care a trecut, după ce a rămas fără job, casă și bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maximiliano Martinez, dat afară de la un club din cauza pandemiei

”Am negociat cu clubul și am semnat pe un an, dar au decis să-mi rezilieze contractul din cauza pandemiei. Am primit salariile pe februarie și martie. Totodată, mi-au cerut cheile de la apartament și am rămas în stradă.

Norocul meu este că am găsit o familie cu suflet mare. M-a găzduit câteva zile, iar Ambasada îmi asigură un zbor spre casă (n.r Argentina). Aici au fost luate măsuri dure. Dacă nu respecți regulile, polițiștii te bagă într-un centru de carantină timp de 30 de zile”, a dezvăluit Martinez, pentru publicația Carin.

În El Salvador, țară din America Centrală, s-au înregistrat 587 de cazuri de Covid-19, dintre care 13 persoane au decedat, iar 201 s-au vindecat.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și