Închide meniul

Un incendiu a izbucnit la stadionul Santiago Bernabeu. Ce au transmis autorităţile

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 23:31

Un incendiu a izbucnit la stadionul Santiago Bernabeu. Ce au transmis autorităţile

Profimedia

Incendiu la Santiago Bernabeu

Incendiu la Santiago Bernabeu
Ce au transmis autorităţile

Un incendiu a izbucnit la Santiago Bernabeu, stadion care se află în renovare. Potrivit pompierilor, a luat foc o bucată de material izolant, în timp ce se suda în zona respectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În social media au apărut imagini video cu fumul care ieşea din stadion, având ca fundal sonor sirenele pompierilor. Autorităţile au dat asigurări că situaţia este sub control.

Reclamă

Un incendiu a izbucnit la Santiago Bernabeu. Stadionul se află în reconstrucţie

Real Madrid nu a putut evolua în acest sezon pe Santiago Bernabeu. Stadionul se află în plin proces de revonare. Preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, a dat asigurări că acesta va fi cel mai tare stadion din lume.

„Noul Santiago Bernabeu va fi cel mai bun stadion din lume”, a declarat cu ceva timp în urmă Florentino Perez.

Reclamă

Sezon dezastruos pentru Real Madrid

Real Madrid a avut parte de un sezon dezastruos. Echipa antrenată de Zinedine Zidane nu a reuşit să câştige niciun trofeu într-un sezon. Ultima dată când Realul nu a mai câştigat un trofeu a fost în 2008. Pentru ca dezastrul să fie complet, Real Madrid nu are niciun jucător în lotul Spaniei pentru Campionatul European.

„Este prima dată când se întâmplă aşa ceva la un turneu major”, scrie as.com.

Premieră istorică! Spania merge la Euro 2020 fără niciun jucător de la Real Madrid

Selecţionerul Luis Enrique a anunţat lotul de 24 de jucători, la două zile după ce Real Madrid a terminat sezonul fără să câştige niciun trofeu.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşi: Jose Gaya (Valencia), Jordi Alba (Barcelona), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Manchester City), Eric García (Manchester City), Diego Llorente (Leeds United), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Marcos Llorente (Atletico Madrid)

Atacanţi: Dani Olmo (RB Leipzig), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Alvaro Morata (Juventus), Gerard Moreno (Villarreal), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traore (Wolverhampton) şi Pablo Sarabia (PSG).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ultraşii lui Union Berlin au luat cu asalt Spania!
Liga Campionilor • 20 sept., 19:52
FOTO
Ultraşii lui Union Berlin au luat cu asalt Spania! Imagini fabuloase din cei 4000 de fani, înaintea meciului cu Real Madrid
Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid
Fotbal extern • 22 aug., 14:00
Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid! Carlo Ancelotti a izbucnit şi el în plâns
Marcelo celebrează cu trofeul după câștigarea UEFA Champions League
La Liga • 12 iun., 16:43
Real Madrid a anunțat oficial plecarea lui Marcelo după 15 ani petrecuți la club
Fanii lui Real Madrid, la stadionul Santiago Bernabeu, înaintea meciului retur cu Manchester City, din semifinalele UEFA Champions League
Liga Campionilor • 4 mai, 21:41
Real Madrid – Manchester City | Atmosferă de vis la Santiago Bernabeu! Autocarul echipei lui Carlo Ancelotti, întâmpinat cu torțe și fumigene
Nasser Al-Khelaifi
Fotbal extern • 10 mart., 8:44
Haos total după Real Madrid – PSG 3-1. Nasser Al Khelaifi s-a dus peste arbitri după eliminarea din Champions League. „Te omor!”. Momente incredibile pe Santiago Bernabeu!