Închide meniul
VIDEO

Un nou caz șocant în Turcia! Bătaie generală, direct pe teren! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 20:43 / Actualizat: 20 decembrie 2023, 22:52

Un nou caz șocant în Turcia! Bătaie generală, direct pe teren! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine

Un nou caz șocat în Turcia

Bătaia de la partida din liga a 3-a / Captură Twitter (X)

Un nou caz șocant în Turcia! Fotbalul turc a fost zguduit de un nou eveniment de-a dreptul scandalos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de fotbal dintre Bursaspor şi Diyarbekirspor, din a treia divizie a Turciei, s-a încheiat cu o bătaie generală în care au fost implicaţi jucătorii şi care a necesitat intervenţia forţelor de ordine, relatează RMC Sport, potrivit news.ro.

Un nou caz șocant în Turcia! Ce s-a întâmplat la partida din liga a 3-a

La o săptămână după ce preşedintele clubului Ankaragücu a agresat un arbitru şi la o zi după ce patronul grupării Istanbulpor şi-a obligat jucătorii să se retragă de pe teren la un meci, partida Bursaspor-Diyarbekirspor (0-2) a fost scena unei încăierări în care au fost implicaţi jucătorii.

În ultimele minute ale meciului, care a contat pentru etapa a 18-a a ligii a treia, a izbucnit o încăierare generală pe teren. Forţele de ordine au fost nevoite să intervină. Potrivit NTV, o persoană a fost arestată – un suporter care a intrat pe teren.

Reclamă

Arbitrul a acordat şase cartonaşe roşii, dintre care cel puţin trei pentru Diyarbekirspor. După ce a fost restabilită ordinea, arbitrul a reuşit să reia meciul din prelungiri, pentru ca apoi să îl încheie.

Bursaspor, care a câştigat campionatul Turciei în 2010 şi apoi a fost afectată de mari probleme financiare, a intrat într-o spirală descendentă începând cu sezonul 2018-2019, la finalul căruia a retrogradat în D2. În cele din urmă, clubul a ajuns să se scufunde în D3 în 2022. În sezonul trecut, clubul a terminat doar pe locul 14 din 19.

Arbitrul bătut pe teren nu îl va ierta pe atacator. Declarația lui Halil Umut Meler

Arbitrul bătut pe teren nu îl va ierta niciodată pe atacator. Centralul Halil Umut Meler a oferit prima declarație amplă, după nefericitul eveniment din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul Halil Umut Meler spune că „nu-l va ierta” pe preşedintele demisionar al clubului Ankaragucu, Faruk Koca, după ce a fost lovit cu pumnul de acesta la finalul unui meci, în data de 11 decembrie, relatează bbc.com

„Nu, nu l-am iertat (n.r. pe Koca), nu voi ierta”, a declarat el pentru presa turcă. Vorbind pentru prima dată despre incident pentru Hurriyet, Meler a adăugat:

„Persoana care a făcut acest lucru m-a lovit cu pumnul, m-am prăbuşit şi am căzut la pământ. Dar loviturile date când eram la pământ sunt ceva ce nu voi uita niciodată pentru tot restul vieţii mele. De aceea, în conştiinţă, nu voi ierta niciodată. Nu voi ierta în niciun fel, nu-i voi ierta niciodată pe cei care au făcut-o sau pe cei care au provocat acest lucru. Spun asta în mod expres, nu îi voi ierta pe cei care au provocat sau pe cei care au făcut asta.”

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și