Închide meniul

Un nou club din Premier League este pe urmele lui Radu Drăgușin. Fundașul, dorit de fostul antrenor al lui Karim Benzema

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 17:13

Reclamă
Un nou club din Premier League este pe urmele lui Radu Drăgușin. Fundașul, dorit de fostul antrenor al lui Karim Benzema

Un nou club din Premier League este pe urmele lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin / Profimedia

Un nou club din Premier League este pe urmele lui Radu Drăgușin. Fundașul echipei naționale este unul dintre cei mai doriți jucători din această iarnă, iar mai multe formații de top se luptă pentru semnătura acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 21 de ani a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale de la Genoa, iar acum acesta ar putea să se transfere în Premier League! Totuși, „grifonii” cer o sumă importantă pentru serviciile acestuia, mai exact 30 de milioane de euro. Dacă acesta va fi trasnferat pentru suma menționată anterior, va deveni cel mai scump jucător român din istorie.

Un nou club din Premier League este pe urmele lui Radu Drăgușin. Nottingham Forest, interesată de serviciile fundașului

Potrivit informațiilor oferite de Corriere dello Sport, Nottingham Forest dorește să îl transfere pe Radu Drăgușin în această iarnă. Totuși, formația engleză se luptă cu Tottenham pentru semnătura acestuia.

Tehnicianul formației este Nuno Santo, care i-a preluat pe „părudari” în luna decembrie, după ce s-a despărțit de Al-Ittihad, club la care este legitimat Karim Benzema.

Tehnicianul lusitan, care a pregătit-o în trecut și pe Tottenham, crede că Radu Drăgușin este o variantă foarte bună pentru defensiva noii sale echipe.

Reclamă

În momentul de față, fundașul cu 12 selecții în echipa națională a României este cotat la suma de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru: Sportul Studențesc, AS Metropolitan, Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa.

Radu Drăgușin, sărbători de vis alături de iubita lui

Radu Drăgușin a avut parte de sărbători de vis în acest an, alături de iubita lui, Ioana Stan. Cei doi au sărbătorit Crăciunul la o stațiune montană, având dublu motiv de sărbătoare.

Radu Drăgușin traversează un sezon de vis la Genoa. Fundașul român de 21 de ani este curtat cu insistență de cluburi de top din Europa, fiind împlinit și pe plan sentimental.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin și iubita lui, Ioana, au sărbătorit Crăciunul într-o stațiune montană din Nordul Italiei, țară în care evoluează fundașul român.

Ioana a postat mai multe fotografii din decorul de vis în care a sărbătorit alături de fundașul naționalei. Cei doi au avut două motive de sărbătoare. Unul a fost reprezentat de Crăciun și altul de faptul că au aniversat trei ani de relație.

„Sărbători fericite și Crăciun fericit! 3 ani pentru noi”, a transmis Radu Drăgușin, pe contul oficial de Instagram.

Fundașul naționalei ar putea schimba însă țara în această iarnă, fiind dorit de cluburi din Anglia. Manchester United, Newcastle și Tottenham sunt interesate de serviciile fundașului român.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și