Închide meniul

Un oficial al Borussiei Dortmund, în stare de şoc după ce a văzut propunerea primită de Erling Haaland de la Manchester City: „Am leşinat! M-a ridicat soţia de pe jos”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 17:16

Un oficial al Borussiei Dortmund, în stare de şoc după ce a văzut propunerea primită de Erling Haaland de la Manchester City: „Am leşinat! M-a ridicat soţia de pe jos

Erling Haaland se poate îmbogăţi dacă se transferă la Manchester City

Profimedia

  • Erling Haaland, dorit cu insistenţă de Manchester City
  • Ofertă fabuloasă primită de starul lui Borussia Dortmund

Pep Guardiola îl doreşte cu orice preţ pe Haaland, iar transferul i-ar costa pe „cetăţeni” aproape 120 de milioane de euro. Gruparea din Premier League este dispusă să îi achite un salariu fabulos. Un oficial al lui BVB a oferit detalii surprinzătoare într-un interviu. Matthias Sammer, consilier al galben-negrilor, a avut o reacţie de necrezut când a fost întrebat despre propunerea pe care ar fi primit-o deja Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthias Sammer, despre oferta pregătită de Manchester City pentru Erling Haaland: „Am leşinat!”

Parcă am primit o lovitură de bici. Am leșinat! Soția mea a trebuit să mă ridice de pe jos. Guardiola și Haaland vor profita unul de celălalt. Guardiola, cu care am lucrat trei ani la Bayern, are o anumită viziune despre modul în care trebuie să arate jocul, dar cred că o poate adapta și unui atacant ca Erling. Totuși, va trebui să învețe și de la jucător. Trebuie să îl integreze în echipă, va fi interesant„, a declarat Matthias Sammer pentru Amazon Prime, citat de sport.es.

Sammer este chiar câştigătorul Balonului de Aur din 1996. I-a învins atunci pe brazilianul Ronaldo şi Alan Shearer. Din informaţiile oferite de presa din Anglia, Guardiola vrea să-l facă pe Haaland cel mai bine plătit jucător din Premier League. Norvegianul ar urma să încaseze 500.000 de lire sterline pe săptămână. I-ar depăşi la încasări pe Cristiano Ronaldo şi Kevin De Bruyne.

Reclamă

The Sun susține că Haaland o va părăsi pe Dortmund la finalul sezonului, dar nu pentru cele 75 de milioane din clauza specială din contract. La această sumă se mai adaugă și comisionul uriaș al lui Mino Raiola. Astfel că investiția va ajunge la 100 de milioane de lire sterline (119 milioane de euro).

Erling Haaland face spectacol la Borussia Dortmund

Varianta Haaland e perfectă pentru Pep Guardiola, la Manchester City, mai ales după de Harry Kane a refuzat campioana din Premier League. După despărțirea de Sergio Aguero, City a rămas practic fără un 9 adevărat. Cele 80 de goluri marcate în 79 de meciuri pentru Dortmund îl recomandă evident pe Erling.

Reclamă

Manchester City pare că a câștigat lupta cu Real Madrid și Barcelona pentru atacantul de doar 21 de ani, ajuns la Borussia Dortmund, în 2020. De asemenea, un rol important în afacere l-ar avea și tatăl lui Haaland, Alf Inge, care a jucat la City la începutul mileniului.

Erling Haaland a fost cumpărat de Borussia Dortmund de la Salzburg la începutul anului 2020, pentru 20 de milioane de euro. Acum a ajuns să valoreze 150 de milioane de euro, anunţă Transfermarkt. 16 goluri şi 6 pase decisive a reuşit în această ediţie din campionatul Germaniei.

Erling Haaland e dorit la Manchester City, dar și-a cumpărat o casă de 6,5 milioane de euro în Spania

Erling Haaland, dorit şi de Real Madrid şi Barcelona, şi-a cumpărat o proprietate de 6,5 milioane de euro în Malaga, „paradisul” din sudul Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sport.es, Haaland a semnat deja contractul de depozit pentru locuința amplasată în cartierul rezidenţial ​​Nagüeles, care face parte din celebra zonă „Golden Mile”. Cartierul din Malaga este plin cu zone verzi și se află la numai 5 minute distanță de centrul turistic al orașului.

Internaţionalul de 21 de ani este obişnuit cu peisajele de vis din Malaga, unde şi-a petrecut inclusiv revelionul. De amintit că familia lui Haaland locuieşte deja în Spania, la Marbella.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!