Închide meniul

Un român, băgat în spital de cei care îi erau prieteni. A fost bătut cu brutalitate, chiar la el acasă, pentru că are coronavirus!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2020, 16:20

Un român, băgat în spital de cei care îi erau prieteni. A fost bătut cu brutalitate, chiar la el acasă, pentru că are coronavirus!

Profimediaimages

Deian Boldor a fost bătut cu brutalitate

Coechipierii de la Partizani Tirana, acolo unde este împrumutat, l-au considerat vinovat pentru situaţia creată. Au decis să îi aplice o corecţie fundaşului de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Boldor, bătut de coechiperii de la Partizani

Conform Prosport, Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote l-au sunat și amenințat pe Boldor. Au decis să se ducă acasă la român şi situaţia a degenerat rapid. S-au împărţit pumni, iar vecinii lui Deian au chemat poliţia. Agresorii au fost arestaţi.

Jucătorul care a adunat 14 selecţii sub tricolor a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a rămas internat. 

Timişoreanul de 25 de ani a fost împrumutat de Hellas Verona la Partizan. Cariera şi-a început-o la AS Roma şi a mai jucat pentru Pescara, Bologna şi Montreal Impact.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și