Închide meniul

Un star de la Bayern Munchen ajunge la Barcelona pentru 60 de milioane de euro

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 6:02

Reclamă
Un star de la Bayern Munchen ajunge la Barcelona pentru 60 de milioane de euro

DPA Images via Hepta

Jucătorii Barcelonei vor avea un nou coechipier

Potrivit publicației Sport, Barca vrea să își întărească atacul cu Kingsley Coman (23 de ani). Catalanii au luat măsuri de criză în această perioadă, dar speră ca situația să revină repede la normal. Președintele Josep Maria Bartomeu l-ar fi vrut pe Neymar, dar a fost nevoit să se reorienteze spre un fotbalist mai ieftin. Acesta poate fi mijlocașul lui Bayern Munchen. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, gata să cumpere un viitor star

Kingsley Coman a fost crescut la PSG, iar în 2014 a ajuns la Juventus. Bayern l-a împrumutat apoi și, după un singur sezon, i-a activat clauza de cumpărare defintivă. Kingsley Coman mai are contract cu campioana Germaniei până în 2023. 

În acest sezon, francezul a fost titular în 11 partide de campionat și a marcat două goluri. În Champions League, a înscris tot de două ori, în meciurile din grupe, cu Tottenham și Steaua Roșie Belgrad. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:48

VIDEOLionel Messi, evoluţie magistrală la Inter Miami! Hattrick în 11, un gol de play-station şi un record uriaş

8:21

Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni

7:05

Marele Premiu al Statelor Unite, LIVE VIDEO (21:45, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY). Lando Norris pleacă din pole position

2:00

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56 19 oct.

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48 19 oct.

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și