Închide meniul

Un star de la Real Madrid este asaltat cu oferte! Liverpool, PSG și Arsenal se bat pentru semnătura lui. Planul lui Florentino Perez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2021, 7:49

Un star de la Real Madrid este asaltat cu oferte! Liverpool, PSG și Arsenal se bat pentru semnătura lui. Planul lui Florentino Perez

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Vinicus Jr. A fost ținut pe bancă de Zinedine Zidane în ultimele partide. Situația sa a atras atenția mai multor giganți din fotbalul European, ținând cont că brazilianul este printre cei mai promițători jucători din campionatele de top. Paris Saint-Germain, Liverpool și Arsenal se numără printre echipele interesate de semnătura atacantului brazilian, informează El Chiringuito Jugonesc, citat de Diario Madridista. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Junior, pe lista de plecări de la Real Madrid 

Sursa citată notează că PSG și Liverpool și-au manifestat cel mai mult intenția de a-l transfera pe Vinicius. Directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a inițiat negocierile încă din vara trecută, dar mutarea nu s-a mai concretizat.  

În contextul în care Eden Hazard și Marco Asensio au revenit după accidentări, atacantul brazilian a fost trecut pe linie moartă de Zidane. De altfel, Vinicius nu a mai fost titular la Real Madrid în campionat de la jumătatea lunii decembrie. Acesta a evoluat doar 48 de minute în ultimele sale patru apariții în La Liga pentru madrileni.  

Vinicius Jr. are doar 20 de ani și este cotat la 40 de milioane de euro. El se află la Real Madrid din 2018, când a fost transferat de la Flamengo în schimbul a 45 de milioane de euro. 

Planul de milioane al lui Florentino Perez 

Președintele lui Real Madrid este un mare admirator al lui Kylian Mbappe. Perez își dorește cu orice preț să-l aducă pe starul francez în capitala Spaniei și este dispus să facă orice sacrificiu pentru acest lucru, inclusiv să-l cedeze la schimb pe Vinicius Jr. 

Reclamă

“Sunt vești importante legate de faptul ca Real Madrid vrea să scape de Vinicius la vară pentru a-i face loc lui Kylian Mbappe. Prețul cerut de PSG pentru starul francez este de 150 milioane de euro”, informează sursa citată.  

Kylian Mbappe pare din ce în ce mai nemulțumit la PSG și a intrat în conflict cu Mauricio Pochettino la primul meci al argentinianului pe banca parizienilor. Campionul Mondial din 2018 mai are contract pe Parc de Prince doar pâna în vara lui 2022, iar PSG ar putea fi nevoită să-l cedeze în următoarea fereastră de mercato pentru a nu-l pierde gratis. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și