Închide meniul

Ungaria şi-a închis graniţele, dar va primi 6.000 de străini în ţară. Măsuri fără precedent 

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2020, 19:53

Reclamă
Ungaria şi-a închis graniţele, dar va primi 6.000 de străini în ţară. Măsuri fără precedent 

DPA Images / Bernd von Jutrczenka via Hepta

Viktor Orban

UEFA a anunţat că fiecare echipă va primi câte 3.000 de bilete pentru fani. Aceştia se pot înscrie pentru obţinerea biletelor până pe data de 9 septembrie şi vor prim răspunsul în cel mult o săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei care vor obţine biletele la Supercupa Europei vor putea face plata online. 

Partida se va disputa pe Puskas Arena, care va fi ocupată până la 30 la sută din capacitate. Confruntarea va fi una test în perspectiva readucerii fanilor pe stadioane.

Măsuri fără precedent impuse de autorităţi

Fanii care vor merge la Supercupa Europei trebuie să respecte anumite reguli. Astfel, aceştia trebuie să se afle la cel puţin 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii, să poarte mască tot timpul sau să îşi dezinfecteze mâinile oricând este posibil. 

Mai mult, fanii trebuie să se supună măsurării temperaturii corporale la intrarea în stadion şi să respecte locurile alocate de UEFA. Cei care au simptome specifice coronavirusului nu trebuie să vină la stadion. 

Reclamă

La meci vor asista 500 de angajaţi din sistemul sanitar din Ungaria. Reamintim că Ungaria a decis să închidă graniţele de la 1 septembrie. 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige Vezi toate știrile
Citește și