Închide meniul

Ungaria U21 – Germania U21 0-3 | Victorie categorică pentru nemți. Cum arată clasamentul grupei A, din care face parte și România

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 martie 2021, 20:48

Ungaria U21 – Germania U21 0-3 | Victorie categorică pentru nemți. Cum arată clasamentul grupei A, din care face parte și România

profimedia

Ungaria U21 - Germania U21 0-3

Germania U21 a dominat de o manieră categorică meciul împotriva selecționatei similare a Ungariei. Maghiarii au trimis un singur sut pe poarta adversă, pe toată durata partidei. Nemții au avut o posesie zdrobitoare, 72%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ungaria U21 – Germania U21 0-3

Deși s-a ținut tare în prima repriză, Ungaria a cedat în actul secund. Germania a deschis scorul în minutul 61, grație reușitei lui Lukas Nmecha. Același Nmecha marca și împotriva României la Euro U21 2019.

Cinci minute mai târziu, tabela arăta 2-0. David Raum a centrat în careul maghiarilor, iar Bote Baku nu i-a dat nicio șansă portarului Balazs. Același Baku a închis tabela în minutul 73. Au fost primele sale goluri pentru selecționata de juniori. 

După 3-0 cu  Ungaria, Germania s-a instalat la șefia grupei A de la Campionatul European de tineret. Cealaltă partidă, România – Olanda, s-a încheiat 1-1. Tricolorii sunt pe poziția a treia.

Campionatul European de tineret, prima zi

Tot astăzi s-a jucat și prima etapă din grupa B. Cehia a ținut-o în șah pe Italia. A fost 1-1, într-o partidă cu multe faze de poartă. 

Reclamă

Scamacca, cel care a semnat "dubla" în Parma – Genoa 1-2, a deschis scorul pentru Italieni în minutul 31. Maggiore a trimis în proprie poartă cu un sfert de oră înainte de final.

În celalalt duel al grupei, Spania a făcut instrucție cu Slovenia. A fost 3-0 pentru iberici. Puado, Villar și Miranda și-au trecut numele pe lista marcatorilor. 

Clasamentele grupelor de la Euro U21 după prima zi

Grupa A: 1. Germania 3 puncte
         2. Olanda 1 punct
         3. România 1 punct
         4. Ungaria 0 puncte

Reclamă 4 / 0/3

Grupa B: 1. Spania 3 puncte
         2. Italia 1 punct
         3. Cehia 1 punct
         4. Slovenia 0 puncte

Recomandări
  • Ungaria U21 - Germania U21 0-3
  • Victorie catgorică pentru nemți

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și