Închide meniul

UPDATE | "A semnat deja". Astra a confirmat transferul lui Constantin Budescu la Damac. Gigi Becali l-a pierdut pe atacantul de titlu

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 7:43

UPDATE | "A semnat deja". Astra a confirmat transferul lui Constantin Budescu la Damac. Gigi Becali l-a pierdut pe atacantul de titlu

Instagram Damac

Constantin Budescu a semnat cu Damac

  • Constantin Budescu are 31 de ani
  • Budescu este cotat la două milioane de euro

UPDATE: Bogdan Mara, directorul executiv al Astrei, a confirmat transferul lui Constantin Budescu la Damac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Budescu pleacă, e sigur. A semnat în Arabia. A ajuns la un acord cu domnul Niculae pentru a părăsi echipa din postura de jucător liber de contract. Clubul nu ia nimic”, a declarat Mara pentru gsp.ro. 

"L-am luat pe Budescu", e mesajul postat de arabi pe contul oficial al clubului, care se află pe penultimul loc în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. 

Reclamă

Constantin Budescu s-a transferat în Arabia Saudită

Constantin Budescu va semna o înțelegere pe termen scurt și va încasa 600.000 de euro până în vară. “Budi” are opțiune de prelungire pe încă un an. Budescu merge în Arabia să de dueleze cu Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță. Dacă cei din urmă sunt implicați în lupta pentru titlu, decarul Astrei se va bate la retrogradare în campionatul din Golf.

Reclamă

Nu ar fi prima experiență pentru Budescu în Arabia Saudită. În 2018, Gigi Becali îl vindea șeicilor de la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro. El a petrecut un singur an în zona Golfului, perioadă în care a adunat 24 de meciuri, opt goluri și cinci assist-uri.

31 de ani are Budescu și este cotat la 2 milioane de euro. El are opt goluri și nouă pase decisive in tricoul Astrei în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”