Închide meniul

UPDATE | Neymar, eliminat pentru că şi-a lovit un adversar în PSG – Lille 0-1. Brazilianul a sărit la bătaie în drumul spre vestiare. VIDEO

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 18:10

Reclamă
UPDATE | Neymar, eliminat pentru că şi-a lovit un adversar în PSG – Lille 0-1. Brazilianul a sărit la bătaie în drumul spre vestiare. VIDEO

profimediaimages

PSG - Lille 0-1

Update: În drumul spre vestiare, Neymar a fost aproape să se bată cu Djalo, cel pe care l-a bruscat înainte să fie eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

PSG a picat ultimul test înaintea partidei cu Bayern din Champions League. Atacanții lui Mauricio Pochettino au făcut, probabil, cel mai slab meci al sezonului. Doar trei din cele 16 șuturi expediate în total de jucătorii lui PSG au fost cadrate.  

Lille a deschis scorul în minutul 20. Șutul deviat al canadianului Jonathan David s-a oprit în plasa porții lui Keylor Navas. A fost a 10-a reușită din acest campionat pentru atacantul transferat de la Gent pentru 27 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

PSG – Lille 0-1. Neymar, eliminat

PSG a alergat după egalare, dar nu s-a ales cu nimic. Neymar a cerut penalty la o cădere în careu în minutul 55. Arbitrul a lăsat jocul continue, în ciuda protestelor de pe banca parizienilor. 

Lille putea să dea lovitura cu 10 minute înainte de final. Turcul Burak Yilmaz a șutat violent de la marginea careului, dar Keylor Navas a avut o intervenția bună.

Spiritele s-au încins pe final. Neymar a văzut al doilea cartonaș galben după un duel cu Djalo la colțul terenului. Frustrat că a pierdut posesia balonului, brazilianul și-a trântit adversarul la pământ.

Reclamă

VIDEO AICI CU ELIMINAREA LUI NEYMAR

S-a terminat 1-0, pentru Lille, care s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului din Ligue 1. PSG este la al treilea eșec consecutiv pe teren propriu și riscă să rateze al doilea titlu din era șeicilor.

PSG – Bayern, în "sferturile" Champions League

Următorul meci pentru PSG este miercuri, 7 aprilie, împotriva lui Bayern Munchen. Manșa tur din "optimile" Champions League se joacă în Germania. 

PSG și Bayern Munchen au fost protagonistele finalei din stagiunea precedentă. A fost 1-0 pentru bavarezi în ultimul act, disputat la Lisabona. Golul decisiv l-a marcat chiar un fost jucător al parizienilor, Kingsley Coman.

Cele două s-au mai întâlnit și în faza grupelor din stagiunea 2017/2018. Atunci, nemții și francezii și-au împărțit victoriile (PSG – Bayern 3-0 ; Bayern – PSG 3-1).

De-a lungul timpul, PSG și Bayern s-au întâlnit de 9 ori în UEFA Champions League. Bilanțul este unul aproape egal: 5 victorii pentru PSG, 4 succese pentru Bayern Munchen.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

9:20

VIDEOBernadette Szocs – Miyu Nagasaki 3-2, în AntenaPLAY! „Bernie” s-a calificat în sferturi la WTT Star Contender Bangkok

9:08

„Arbitraj terifiant!” Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

8:36

Kylian Mbappe, primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul cu Portugalia: „I-am spus că nu mai pot!”

8:27

Reacţia lui Pepe, după ce a izbucnit în plâns şi a fost consolat de Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și