Închide meniul

Va juca Neymar din nou alături de Messi? Anunțul unui fost vicepreședinte de la Barcelona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 18:48

Va juca Neymar din nou alături de Messi? Anunțul unui fost vicepreședinte de la Barcelona

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Va juca Neymar din nou alături de Messi? Anunțul unui fost vicepreședinte de la Barcelona

Rousaud și-a prezentat recent demisia de la Barcelona, însă a acordat pentru ESPN un interviu în care a oferit niște vești bune pentru fanii echipei din Catalonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emili Rousaud: ”Messi își va prelungi contractul, iar Neymar poate reveni”

”Cred că Messi și Barcelona vor ajunge la o înțelegere pentru prelungirea contractului. Ambele părți trebuie să facă concesii pentru semnarea actelor. Dar aș fi foarte surprins ca această poveste frumoasă să se încheie brusc.

În cazul lui Neymar cred că transferul se va face în vară. Nu văd nimic imposibil în asta”, a spus Rousaud pentru ESPN.

Neymar a plecat la PSG în vara lui 2017 pentru suma de 222 de milioane de euro. Brazilianul a reușit 105 goluri în 186 de meciuri pentru parizieni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și