Închide meniul

"Vai de mine…" Ianis Hagi, emoţionat după golul marcat în Rangers – St Johnstone 1-0. "Acel moment când marchezi golul victoriei pe Ibrox"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 12:54

"Vai de mine…" Ianis Hagi, emoţionat după golul marcat în Rangers – St Johnstone 1-0. "Acel moment când marchezi golul victoriei pe Ibrox"

Profimediaimages

Ianis Hagi, încă o reacţie după Rangers - St Johnstone 1-0

"Vai de mine… Acel moment când marchezi golul victoriei pe Ibrox", a fost mesajul postat de Ianis, pe contul personal de Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: "Asta e una din calităţile mele"

În meciul cu St Johnstone, Ianis Hagi a marcat după o acţiune superbă, cu un şut cu stângul, piciorul considerat mai slab. A fost a cincea reuşită din acest sezon.

"Într-un sezon, nu poţi câştiga toate meciurile cu 3-0, 4-0 sau 5-0. Trebuie să munceşti pentru victorie. A fost unul din acele meciuri în care trebuie să ai răbdare şi să încerci să marchezi primul gol şi să păstrăm poarta intactă, aşa cum am făcut în multe partide din acest sezon. Avem un sezon foarte bun din punct de vedere al defensivei.

În prima repriză, am avut câteva ocazii în care puteam înscrie. A venit golul un pic mai târziu. Ştiam că ne trebuie ceva magic, un jucător care să facă diferenţa. Sunt fericit că şutul meu a intrat în poartă.

Reclamă

Ianis Hagi, cinci goluri marcate în acest sezon

Am încredere în ambele picioare, drept sau stâng, este una din calităţile mele. Când sunt pe teren, încerc să profit de ea. Mai avem multe meciuri de câştigat şi ne pregătim de meciul următor", a spus Ianis Hagi, la finalul meciului.

După această reuşită, jucătorul cotat la 6 milioane de euro a ajuns la 5 goluri înscrise în cele 30 de meciuri disputate în toate competiţiile, pentru Rangers. El şi-a trecut în cont şi 11 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și